HYUNDAI: 12 Μήνες = 50+ Βραβεία!

Η Hyundai γνώρισε τεράστια αναγνώριση τη χρονιά που πέρασε, κερδίζοντας δεκάδες σημαντικά βραβεία στην Ευρώπη

  • -
  • -

Το 2018 ήταν χρονιά ανανέωσης και αναγνώρισης για τη Hyundai. Η κορεατική φίρμα διατήρησε τη φρεσκάδα της με 7 νέα μοντέλα και επιβραβεύτηκε με περισσότερα από 50 βραβεία για το σχεδιασμό, την τεχνολογία και την καινοτομία της, κερδίζοντας την αναγνώριση από σημαντικούς οργανισμούς, Μέσα Ενημέρωσης και ειδικούς της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Για παράδειγμα, το περιοδικό TopGear του BBC απένειμε στη Hyundai τον τίτλο του ‘Κατασκευαστή της Χρονιάς’ λόγω της πολύ δυνατής γκάμας μοντέλων. Αντίστοιχα, το γερμανικό Auto Zeitung βράβευσε τη Hyundai ως την ‘Πιο Καινοτόμο Μάρκα’ εστιάζοντας στην προηγμένη τεχνολογία και τις πολλές επιλογές σε εναλλακτικά συστήματα κίνησης που προσφέρει στη γκάμα της. Δεν είναι τυχαίο που πολλά από τα 50+ βραβεία αφορούν το ηλεκτρικό Kona, το υδρογονοκίνητο NEXO και τη γκάμα IONIQ που περιλαμβάνει υβριδική, plug-in υβριδική και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

Άλλωστε, η Hyundai παραμένει η μοναδική αυτοκινητοβιομηχανία που προσφέρει σε μαζική παραγωγή όλες τις εναλλακτικές μορφές κίνησης: βενζινοκινητήρες, diesel, ηλεκτρικά, plug-in hybrid και fuel cells.

Πέρα από την καινοτομία και την τεχνολογία, ευρεία αναγνώριση είχαν ο σχεδιασμός και η ασφάλεια που προσφέρουν τα μοντέλα Hyundai. Για παράδειγμα, το Red Dot απένειμε στη Hyundai το βραβείο ‘Μάρκα της Χρονιάς’, ενώ το Euro NCAP έδωσε στο NEXO τον τίτλο ‘Best in Class’ για το 2018. Αρκετά βραβεία κέρδισε και το i30N, το πρώτο hot hatch της μάρκας που έκανε αίσθηση με την εμφάνιση, την οδική συμπεριφορά και τις επιδόσεις του.

Τα νέα i20, i30, Kona και Tucson μαζί με το πάντα επίκαιρο i10 συνιστούν μια πλήρως ανανεωμένη και άκρως ενδιαφέρουσα γκάμα μοντέλων με υψηλή δυναμική σε όλες τις σημαντικές κατηγορίες της αγοράς. Το i10 αναδείχτηκε ως το “Καλύτερο Μεταχειρισμένο Πόλης” στα What Car? Used Car Awards, χάρη στον ολοκληρωμένο του χαρακτήρα και την αξιοπιστία του. Αλλά και το i20 επιβραβεύτηκε για την αξιοπιστία του, κατακτώντας τον τίτλο του “Καλύτερου Compact Αυτοκινήτου” στην έκθεση της TÜV που δημοσιεύθηκε στο γερμανικό Auto Bild. Το i20 έδωσε έτσι συνέχεια στην παράδοση που θέλει τα μοντέλα της Hyundai να ξεχωρίζουν σε ποιότητα και να εμφανίζουν το μικρότερο ποσοστό βλαβών!

Αλλά και στους αγώνες, η Hyundai απλώς διέπρεψε! Κατέκτησε το πρωτάθλημα οδηγών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού (WTCR) με τον Gabriele Tarquini στο τιμόνι του i30N, καθώς και τον τίτλο των ομάδων με την MRacing - YMR Team. Αντίστοιχα, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ (WRC) σκαρφάλωσε με το αγωνιστικό i20 στη 2η θέση, τόσο στην κατάταξη των κατασκευαστών όσο και σε αυτή των οδηγών με τον Thierry Neuville.

Το μεγαλύτερο βραβείο για τη Hyundai όμως παραμένει η τεράστια αναγνώριση από το κοινό, που επέλεξε ένα από τα μοντέλα της μάρκας για την ξεχωριστή σχεδίαση, τα υπερσύγχρονα συστήματα άνεσης και ασφάλειας, την κορυφαία συνδεσιμότητα με Android Auto και Apple CarPlay, τους αποδοτικούς κινητήρες με προηγμένες τεχνολογίες Hyundai SmartStream, την υψηλή πρακτικότητα και την κορυφαία ποιότητα κατασκευής τους.

Το i10 που προσφέρει χώρους και ανέσεις μεγαλύτερης κατηγορίας, το i20 που ξεχωρίζει με την ευρυχωρία, την ποιότητα και τους αποδοτικούς κινητήρες, την οικογένεια i30 με τα hatchback, Fastback, Tourer και N που ενσωματώνει προηγμένη τεχνολογία άνεσης, ασφάλειας και κινητήρων και τα SUV Kona και Tucson με την ξεχωριστή σχεδίαση, τον premium χαρακτήρα και τον πολυτελή εξοπλισμό. Όποιο κι αν επιλέξετε, πέρα από τις παραδοσιακές αξίες της Hyundai και δεκάδες σημαντικά βραβεία, συνοδεύεται από τη μοναδική 5ετή εργοστασιακή εγγύηση χωρίς όριο χιλιομέτρων!

Πατήστε εδώ για να δείτε τα βραβεία της Hyundai για το 2018