FULL ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ: Nissan Juke

Με 1.000 μοναδικούς συνδυασμούς σε εμφάνιση και διάκοσμο, το στιλάτο B-SUV της Nissan προσαρμόζεται απόλυτα στον χαρακτήρα και τις επιθυμίες σου

  • -
  • -

Είναι το κόμπακτ crossover που ξεχωρίζει όσο κανένα άλλο για το ιδιαίτερο στιλ του. Είτε το βλέπεις απ’ έξω είτε βρίσκεσαι στο μοντέρνο εσωτερικό του, το Nissan Juke εντυπωσιάζει με τη νεανικότητα, τη φρεσκάδα και τη μοναδικότητα της σχεδίασής του. Δεν αρκείται όμως σε αυτό. Πάει ένα βήμα παραπέρα και προσφέρει αμέτρητες επιλογές διαμόρφωσης. Με μια παλέτα 11 χρωματισμών και περισσότερους από 1.000 μοναδικούς συνδυασμούς, το B-SUV της Nissan δεν έχει αντίπαλο σε δυνατότητες εξατομίκευσης. Και αυτό χάρη στο πακέτο Nissan Design Studio που περιλαμβάνει μια σειρά από νέα χρώματα, αλλά και αξεσουάρ για το εξωτερικό και το εσωτερικό του Juke. Για να μπορείς να το προσαρμόσεις απόλυτα στο χαρακτήρα και τις επιθυμίες σου!



Η εξατομίκευση δεν είναι το μόνο προσόν του Nissan Juke. Η τεχνολογία είναι ένα ακόμη. Το σύστημα πλοήγησης και ψυχαγωγίας NissanConnect με την έγχρωμη οθόνη αφής εξασφαλίζει συνδεσιμότητα με smartphones και πρόσβαση σε μια ποικιλία από εφαρμογές, που εκτείνονται από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης μέχρι την ψυχαγωγία, συμπεριλαμβανομένου του διαδικτυακού ραδιοφώνου. Σημαντικά για τον τομέα της ασφάλειας είναι το προηγμένο πακέτο τεχνολογιών Nissan “Safety Shield” και το σύστημα θέασης 360 μοιρών Around View Monitor, ενώ το σύστημα Δυναμικού Ελέγχου της Nissan ενισχύει τον σπορ οδηγικό χαρακτήρα του Juke.



Από τη γκάμα κινητήρων του Juke ξεχωρίζει ο DIG-T υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης των 1,2 λίτρων που αποδίδει 115 ίππους και έχει χαμηλή κατανάλωση καυσίμου 5,6 lt/100 km. Αξίζει να σημειωθεί πως στον συγκεκριμένο κινητήρα, η Νissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε προσφέρει προαιρετικά ένα πακέτο αναβάθμισης της ισχύος σε 135 PS! Για όσους αναζητούν υψηλή ροπή και μέγιστη οικονομία καυσίμου, υπάρχει ο diesel 1.5 dCi με απόδοση 110 ίππους και 260 Nm και μέση κατανάλωση μόλις 4,0 lt/100 km. Τέλος, ευκολία στην καθημερινότητα προσφέρει το κιβώτιο CVT που διατίθεται στάνταρ με τον κινητήρα βενζίνης 1.6 ισχύος 117 ίππων. Όποιος κι αν είναι ο κινητήρας της επιλογής σου, αυτή την περίοδο την αγορά του Juke καθιστά ακόμη πιο δελεαστική η προωθητική ενέργεια της Nissan με όφελος έως 2.000 €!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.nissan.gr


ΔΕΣ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ B-SUV BEST BUY

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ B-SUV BEST BUY ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ PDF