SUV by Peugeot. Εσένα ποιο σου ταιριάζει;

Τα Peugeot 3008 και Peugeot 5008 προσφέρουν τα πάντα: συναρπαστικό ντιζάιν, κορυφαία ποιότητα και πρακτικότητα, προηγμένη τεχνολογία και πολυτελείς ανέσεις

  • -
  • -

Με το 3008 η Peugeot προσέφερε μια πρωτόγνωρη premium αύρα στην κατηγορία των SUV, χάρη στη δυναμική σχεδίαση, το εντυπωσιακό εσωτερικό και την τεχνολογία άνεσης, ασφάλειας και κινητήρων. Το Peugeot 5008 συμπληρώνει τη γκάμα μεσαίων SUV της γαλλικής μάρκας και πρεσβεύει την ιδανική λύση για αυτόν που ψάχνει το "όλα σε ένα": εκδρομική διάθεση και πολυμορφικές δυνατότητες από μια καμπίνα που ξεχωρίζει για τις έξυπνες λύσεις, την ξεχωριστή αισθητική και την κορυφαία ποιότητα κατασκευής.

 

PEUGEOT 3008



Το γαλλικό SUV εντυπωσιάζει με την εξωτερική του εμφάνιση, χάρη σε στοιχεία όπως το κάθετο εμπρός τμήμα, οι προαιρετικοί full LED προβολείς και το gloss black τμήμα με τα ιριδίζοντα LED φώτα πίσω. Εντυπωσιακό είναι και το εσωτερικό Peugeot i-Cockpit® με το εμπνευσμένο από τη Formula 1 κόμπακτ τιμόνι, τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3”, τους μεγάλους χώρους για επιβάτες και αποσκευές και την προσοχή στη λεπτομέρεια, τόσο ποιοτικά όσο και σε ντιζάιν. Η οθόνη αφής 8” στο κέντρο του ταμπλό φροντίζει για τη συνδεσιμότητα με smartphones και ελέγχει τις λειτουργίες του ηχοσυστήματος, του κλιματισμού, της τρισδιάστατης πλοήγησης και της παραμετροποίησης του αυτοκινήτου. Για όσους αναζητούν σπορ χαρακτήρα, η έκδοση GT Line διακρίνεται για την ακόμη πιο δυναμική σχεδίαση μέσα - έξω.

 

PEUGEOT 5008



Το νέο SUV της Peugeot είναι ο μεγαλύτερος αδελφός του 3008 και ανταγωνίζεται ευθέως τα premium μοντέλα του ανταγωνισμού με τον επιβλητικό σχεδιασμό του, το πρωτοποριακό Peugeot i-Cockpit®, τους διακεκριμένους τούρμπο κινητήρες πετρελαίου και βενζίνης Euro 6 και την προηγμένη τεχνολογία άνεσης και ασφάλειας. Όπως και στο 3008, ο οδηγός και οι επιβάτες απολαμβάνουν κορυφαία ενημέρωση, ψυχαγωγία, συνδεσιμότητα και τρισδιάστατη πλοήγηση από την οθόνη 8’’ που δεσπόζει στο ταμπλό. Με μεταξόνιο 2,84 m και μήκος 4,64 m, προσφέρει τους μεγαλύτερους χώρους από όλα τα SUV της κατηγορίας του. Διατίθεται και ως 7-θέσιο με 3 ανεξάρτητα, συρόμενα και αναδιπλούμενα καθίσματα στη δεύτερη σειρά και 2 ανεξάρτητα, αναδιπλούμενα και αφαιρούμενα καθίσματα στην τρίτη σειρά της καμπίνας. Κορυφαίος είναι και ο χώρος αποσκευών με όγκο 1.060 λίτρα!

 

Προηγμένη τεχνολογία Peugeot



Η γκάμα των SUV 3008 και 5008 περιλαμβάνει τον πολυβραβευμένο κινητήρα βενζίνης 1.2 PureTech 130 hp και τους αποδοτικούς diesel 1.6 BlueHDi με ισχύ 100 και 120 hp και 2.0 BlueHDi 180 hp. Ειδικά στο 3008 διαθέσιμος είναι και ο 1.6 THP βενζίνης των 165hp. Και τα δύο μοντέλα, εκτός από τα χειροκίνητα κιβώτια εξοπλίζονται και με το εξαιρετικό αυτόματο 6-τάχυτο κιβώτιο ΕΑΤ6. Στη συναρπαστική οδηγική εμπειρία και το κορυφαίο επίπεδο ασφάλειας που αμφότερα προσφέρουν συμβάλλει μια πληθώρα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, όπως η Προειδοποίηση Αποφυγής Σύγκρουσης, η Αναγνώριση ορίων κυκλοφορίας με υπόδειξη ταχύτητας, ο Προσαρμοζόμενος ρυθμιστής ταχύτητας με λειτουργία Stop και η Ειδοποίηση Εκτροπής. Καινοτόμο είναι το σύστημα Grip Control που βελτιστοποιεί την πρόσφυση με 5 προγράμματα λειτουργίας: Normal, Snow, Mud, Sand, ESP OFF. Άλλωστε, με τις νίκες της στο Ράλι Ντακάρ η Peugeot έχει αποδείξει πως δεν χρειάζεσαι απαραίτητα τετρακίνηση για να έχεις μεγάλες εκτός δρόμου δυνατότητες.