PEUGEOT 208. ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟ.

Με δώρο σύστημα πλοήγησης 3D και κάμερα οπισθοπορείας, βραβευμένους κινητήρες βενζίνης και diesel και 4 χρόνια δωρεάν service & εγγύηση, το Peugeot 208 είναι ασυναγώνιστο

  • -
  • -

Το Peugeot 208 σε κερδίζει με το στυλ αλλά και τις αρετές του. Δεν μπορείς να αντισταθείς στην ακαταμάχητη γοητεία του, αλλά και να μην εκτιμήσεις την τεχνολογία που ενσωματώνει. Και τώρα, με δώρο το τρισδιάστατο σύστημα πλοήγησης και την κάμερα οπισθοπορείας, γίνεται πιο ακαταμάχητο από ποτέ!

i
-Cockpit

Το γαλλικό σουπερμίνι ξεχωρίζει στο δρόμο με την επιβλητική του εμφάνιση. Αλλά και το εσωτερικό εντυπωσιάζει με τη φιλοσοφία i-Cockpit. Το compact σπορ τιμόνι και τα ευανάγνωστα όργανα πάνω από αυτό που φέρνουν τις απαραίτητες πληροφορίες του οχήματος σε πρώτο πλάνο, ακριβώς στο οπτικό πεδίο του οδηγού, συμβάλλουν στην αψεγάδιαστη εργονομία



Στο ταμπλό δεσπόζει η οθόνη αφής χωρητικής τεχνολογίας 7’’ που ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις συνδεσιμότητας του οδηγού με το περιβάλλον του, δίνοντας εύκολη πρόσβαση σε εφαρμογές του smartphone και διαδικτυακές υπηρεσίες, μέσω της λειτουργίας Mirror Screen. Η οθόνη περιλαμβάνει δωρεάν τόσο το έγχρωμο, 3D σύστημα πλοήγησης με κτιριακή απεικόνιση που κάνει την προβολή των διαδρομών πιο ρεαλιστική και ευδιάκριτη, αλλά και την κάμερα οπισθοπορείας που ενεργοποιείται αυτόματα με την επιλογή της όπισθεν και μεταδίδει την εικόνα του χώρου πίσω από το αυτοκίνητο, έτσι ώστε ο οδηγός να εντοπίσει τυχόν εμπόδια κατά την εκτέλεση των ελιγμών.

 

Puretech & BlueHDi
Ένα ακόμη ατού του Peugeot 208 είναι η γκάμα αποδοτικών κινητήρων. Σε βενζίνη, ο 1.2 Puretech έχει διακριθεί Παγκοσμίως για τρεις συνεχόμενες χρονιές ως Κινητήρας της Χρονιάς στην κατηγορία του για την απόδοση, την ποιότητα λειτουργίας και την αξιοπιστία του. Ειδικά στην υπερτροφοδοτούμενη έκδοση, αποδίδει 110 ίππους και 205 Nm ροπής και διακρίνεται για την ιδιαίτερα χαμηλή του κατανάλωση (4,5 lt/100 km). Μάλιστα μπορεί να συνδυαστεί και με το αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων EAT6 που διακρίνεται για την ομαλότατη λειτουργία και την ευκολία οδήγησης που προσφέρει. Σε diesel, ο 1.6 BlueHDi προσφέρεται με ισχύ έως και 120 ίππους, δίνοντας έμφαση στη ροπή και την οικονομία καυσίμου (μέση κατανάλωση από 3,0 lt/100 km).

 

4 χρόνια εγγύηση & δωρεάν service

Το Peugeot 208 δεν έχει μόνο πλούσιο εξοπλισμό, προηγμένη τεχνολογία και αποδοτικούς κινητήρες, αλλά προσφέρεται και σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή. Ενδεικτικά, η κορυφαία έκδοση 1.2 Puretech 110 Allure (το πλουσιότερο επίπεδο εξοπλισμού) διατίθεται πλέον από την ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot με μόλις 15.200 € και με ασυναγώνιστο πακέτο υπηρεσιών που περιλαμβάνει 4 χρόνια δωρεάν σέρβις και 4 χρόνια εγγύηση. Να λοιπόν γιατί το Peugeot 208 είναι πιο ακαταμάχητο από ποτέ!