NEO NISSAN QASHQAI: Το κορυφαίο, ακόμα καλύτερο

Ο ηγέτης των crossover ήρθε με νέα εμφάνιση και προηγμένες τεχνολογίες που ενισχύουν τον premium χαρακτήρα του, σε άκρως δελεαστικές τιμές που ξεκινούν από 19.190 €

  • -
  • -

Το καλύτερο crossover, τελειοποιήθηκε! Το νέο Nissan QASHQAI έρχεται αναβαθμισμένο σε αισθητική, ποιότητα και τεχνολογία για να δώσει συνέχεια στην άκρως πετυχημένη πορεία του ιδρυτή και ηγέτη της κατηγορίας των crossover. Οι εμφατικές αλλαγές ενισχύουν τον premium χαρακτήρα του μοντέλου και επικεντρώνονται στον εξωτερικό σχεδιασμό, στο ακόμα πιο υψηλό επίπεδο ποιότητας του εσωτερικού, στην βελτιωμένη οδηγική εμπειρία, αλλά και στην προσθήκη νέων τεχνολογιών του Nissan Intelligent Mobility που προσφέρουν περισσότερη άνεση και ασφάλεια στον οδηγό και τους επιβάτες.

 

Premium Dynamism

Το νέο Nissan QASHQAI ξεχωρίζει από τη σύγχρονη εμφάνιση που του προσδίδουν οι στυλιστικές αλλαγές στους προφυλακτήρες, τη μάσκα, το καπό και τα φωτιστικά σώματα, με τα εμπρός να είναι full LED στις εκδόσεις Techna και Techna+ (προαιρετικά στην N-Connecta) και να συνοδεύονται από Σύστημα Προσαρμοσμένου Φωτισμού (AFS).

Στην καμπίνα, το πρώτο που τραβά το βλέμμα είναι το εντυπωσιακό νέο τιμόνι. Χαρακτηρίζεται από το σχήμα D με την επίπεδη βάση και είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις.

Με τη δεύτερη ματιά εκτιμάς τα υψηλότερης ποιότητας υλικά, τους διακόπτες των ηλεκτρικών παραθύρων που πλέον έχουν αυτόματη λειτουργία και για τις τέσσερις πόρτες και τον αναβαθμισμένο εξοπλισμό. Κορυφαία σε ανέσεις είναι η έκδοση Techna+ η οποία έρχεται να προστεθεί στις υπάρχουσες Energy, Acenta, N-Connecta και Techna. Απευθύνεται στους αγοραστές που αναζητούν το “απόλυτο” QASHQAI με στοιχεία όπως τα επενδεδυμένα με μαλακό δέρμα nappa νέα καθίσματα, την ηλεκτρικά ελεγχόμενη πνευματική οσφυϊκή υποστήριξη τεσσάρων κατευθύνσεων για το κάθισμα του οδηγού και το νέο σύστημα ήχου BOSE Premium οκτώ ηχείων.

Φυσικά, το εσωτερικό του νέου QASHQAI συνεχίζει να προσφέρει μεγάλους χώρους για έως και πέντε επιβάτες, έξυπνες λύσεις αποθήκευσης και ευέλικτο χώρο αποσκευών 430 λίτρων, που αυξάνεται στα 860 λίτρα όταν τα πίσω καθίσματα αναδιπλωθούν.

 


Αυτοπεποίθηση στην οδήγηση

Το Nissan QASHQAI ανέκαθεν προσέφερε υψηλό βαθμό οδηγικής αυτοπεποίθησης. Τώρα, με αρκετές αναβαθμίσεις που δεν είναι όλες άμεσα ορατές για τον ιδιοκτήτη του, το νέο QASHQAI κάνει αισθητή την υψηλή αίσθηση ασφάλειας και εμπιστοσύνης που αποπνέει, από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα βρεθεί ο οδηγός πίσω το τιμόνι του. Η ενισχυμένη εμπρός αντιστρεπτική δοκός, το βελτιωμένο σύστημα Active Ride Control, ο παχύτερος άξονας διεύθυνσης και η νέα τεχνολογία Active Return Control που επιτρέπει στο τιμόνι να επιστρέφει ομαλότερα στη θέση της ευθείας, προσφέρουν ποιοτικότερη κύλιση και μεγαλύτερη ακρίβεια κατά την οδήγηση. Σημαντική βελτίωση έχει συντελεστεί ακόμη στον τομέα της ηχομόνωσης με νέα υλικά υψηλής ποιότητας που μειώνουν το θόρυβο που περνά στην καμπίνα, τόσο τον αεροδυναμικό όσο και αυτόν της κύλισης.

Στην ευχάριστη οδηγική εμπειρία που προσφέρει το νέο QASHQAI συμβάλουν φυσικά και οι αποδοτικοί κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου. Οι επιλογές σε βενζίνη είναι ο 1.2 Turbo DIG-T των 115 ίππων και ο 1.6 Turbo DIG-T με τους 163 ίππους, και σε diesel ο 1.5 και ο 1.6 με απόδοση 110 και 130 ίππους αντίστοιχα. Ειδικά ο 1.5 diesel έχει εκπομπές CO2 μόλις 99 g/km και κατανάλωση καυσίμου από μόλις 3,8 lt/100 km και θεωρείται ο κορυφαίος της κατηγορίας. Όλοι οι κινητήρες συνδυάζονται με εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, ενώ προσφέρεται και αυτόματο CVT XTronic στους 1.2 και 1.6 diesel, με τον τελευταίο να συνδυάζεται και με σύστημα τετρακίνησης.


 

Nissan Intelligent Mobility

Ο τομέας της τεχνολογίας αναβαθμίστηκε σημαντικά στο νέο QASHQAI με την προσθήκη συστημάτων όπως η οπίσθια ειδοποίηση Cross Traffic Alert, που μετριάζει τον κίνδυνο πρόσκρουσης κατά την αναστροφή σε έναν χώρο στάθμευσης, το ανανεωμένο Ευφυές Σύστημα Πέδησης Έκτακτης Ανάγκης (Intelligent Emergency Braking) με λειτουργία αναγνώρισης πεζών και η Προειδοποίηση Τυφλού Σημείου (Blind Spot Warning) που λειτουργεί σε ένα ευρύτερο τόξο και με βελτιωμένη ακρίβεια ανίχνευσης.

Το νέο σύστημα Stand Still Assist (SSA) συμπληρώνει το Hill Start Assist (HSA) σε αυτοκίνητα με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ το QASHQAI συνεχίζει να προσφέρεται με τα συστήματα Intelligent Around View Monitor (Ευφυές Σύστημα Πανοραμικής Θέασης), Traffic Sign Recognition (Αναγνώριση Πινακίδων Κυκλοφορίας), Intelligent Driver Alertness (Ευφυής Ειδοποίηση Οδηγού), Intelligent Park Assist (Eυφυής Υποβοήθηση Στάθμευσης) και Lane Departure Warning (Προειδοποίηση Απόκλισης από την Λωρίδα Κυκλοφορίας).

Για τους αγοραστές που αναζητούν νέα επίπεδα ευελιξίας στην οδήγηση, αλλά και μεγαλύτερη ελευθερία όταν το επιθυμούν, το νέο QASHQAI θα είναι διαθέσιμο με την αυτόνομη τεχνολογία κίνησης ProPILOT της Nissan από την άνοιξη του 2018. Εξίσου σημαντικό τέλος είναι ότι το νέο QASHQAI διατηρεί τα πέντε αστέρια στην αξιολόγησή ασφαλείας του Euro NCAP.

Τo κορυφαίο crossover έρχεται να κατακτήσει τις καρδιές των υποψήφιων αγοραστών σε μια άκρως δελεαστική τιμή, που ξεκινά από 19.190 €, για τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης των 1.2 λίτρων και από 21.790 € για τον diesel 1.5 dCi. Μάθε περισσότερα για το νέο Nissan QASHQAI στο www.nissan.gr.