Ένα Tipo για κάθε τύπο οικογένειας

Μάθε τα πάντα για τα νέα Fiat Tipo 5θυρο, Sedan και Station Wagon

  • -
  • -


Με την οικογένεια του Tipo, η Fiat επιστρέφει στην κατηγορία των μικρομεσαίων με προτάσεις που μιλάνε κατευθείαν στην καρδιά της αγοράς και καλύπτουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες κάθε οικογένειας. Εσύ απλώς επιλέγεις τι τύπος είσαι: Tipo 5θυρο, Tipo Sedan ή Tipo Station Wagon;

 

Fiat Tipo 5θυρο. Aπό 12.990€

Πιστό στη φιλοσοφία "Δίνοντας λιγότερα, αποκτάς περισσότερα", το Tipo 5θυρο συνδυάζει λειτουργικότητα, απλότητα και προσωπικότητα σε μια value-for-money πρόταση. Το μήκους 4,37 μ. αμάξωμα προσφέρει μεγάλους χώρους για 5 ενήλικους επιβάτες και πορτμπαγκάζ 440 λίτρων! Η γκάμα είναι παρόμοια με των Tipo Sedan & SW και περιλαμβάνει δύο κινητήρες βενζίνης (1.4 Fire 95 hp και 1.6 E-Τorq 110 hp) και δύο turbodiesel τεχνολογίας Multijet II (1.3 95 hp και 1.6 120 hp). Όλοι τους προσφέρουν υψηλή απόδοση και οικονομία και συνδυάζονται με 5τάχυτα ή 6τάχυτα μηχανικά κιβώτια ταχυτήτων. Εναλλακτικά, ο 1.6 E-Torq εφοδιάζεται με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων και ο 1.6 Multijet 120 hp συνδυάζεται με το αυτόματο διπλού συμπλέκτη κιβώτιο DCT. Το στιβαρό πλαίσιο και η καλορυθμισμένη ανάρτηση, τέλος, εγγυώνται εξαιρετικό κράτημα και άνεση στο δρόμο.

Διάβασε εδώ τη δοκιμή του Fiat Tipo 5d 1.6 Diesel 120 PS

 

Fiat Tipo Sedan. Aπό 11.990€

Όμορφο και λειτουργικό, το Tipo Sedan συνδυάζει τη μεγάλη χωρητικότητα (πορτμπαγκάζ 520lt) με τις περιορισμένες εξωτερικές διαστάσεις (4,54 μέτρα σε μήκος). Όπως και στα Tipo 5θυρο & Station Wagon, το εσωτερικό διακρίνεται ακόμη για την άριστη θέση οδήγησης, τους πολλούς αποθηκευτικούς χώρους και τον πλούσιο εξοπλισμό που, αναλόγως της έκδοσης, περιλαμβάνει και το σύστημα Uconnect με έγχρωμη οθόνη αφής 7" υψηλής ανάλυσης, Bluetooth hands-free, audio streaming, text reader, αναγνώριση φωνής, AUX και USB θύρες για σύνδεση με iPod, χειριστήρια στο τιμόνι και - προαιρετικά - πίσω κάμερα στάθμευσης και το νέο TomTom 3D σύστημα πλοήγησης. Μεγάλη έμφαση έχει δοθεί και στον τομέα της ασφάλειας με στάνταρ έξι αερόσακους, ESC, Hill Holder και Σύστημα Παρακολούθησης Πίεσης Ελαστικών (TPMS).

Διάβασε εδώ τη δοκιμή του Fiat Tipo Sedan 1.6 Diesel 120 PS

 

Fiat Tipo Station Wagon. Aπό 15.350 €

Η πρακτικότερη έκδοση του νέου Tipo έχει μήκος 4,57 μέτρα, κορυφαία στην κατηγορία του χωρητικότητα πορτμπαγκάζ με 550 λίτρα και καινοτόμες λύσεις για τη μεγιστοποίηση της χρηστικότητας, όπως το Magic Cargo Space. Τα πίσω καθίσματα μπορούν επίσης να αναδιπλωθούν (60/40) πλήρως ή μερικώς, διευκολύνοντας τη μεταφορά αντικειμένων μεγάλου μήκους (έως 1,80 μέτρα). Άλλο ένα σημαντικό στοιχείο του Tipo Station Wagon, είναι και η πληθώρα αποθηκευτικών χώρων, διαφορετικών σχημάτων και χωρητικότητας στο εσωτερικό του με συνολική χωρητικότητα 12 λίτρων περίπου, που καλύπτουν κάθε ανάγκη αποθήκευσης. Και βέβαια, όπως σε κάθε εκδοχή του Tipo, η πρακτικότητα και η υψηλή λειτουργικότητα συνδυάζονται με την καλύτερη αναλογία εξοπλισμού και τιμής, αντάξια της παράδοσης της Fiat.