Συνεργασία της Hyundai με εταιρεία drones

Για τη χρήση της τεχνολογίας σε μεταφορές φορτίων, υπηρεσιών επιθεώρησης και αποστολών επιτήρησης

  • -
  • -
Συνεργασία της Hyundai με εταιρεία drones
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τη στρατηγική συνεργασία με την Top Flight, μία start-up επιχείρηση τεχνολογιών UAV (Drones) ανακοίνωσε η Hyundai. Η συμφωνία αποτελεί μέρος της ευρύτερης προσπάθειας της κορεάτικης εταιρείας να ενισχύσει τις μελλοντικές λύσεις κινητικότητας.

Η Hyundai θα συνεργαστεί με την startup επιχείρηση που εδρεύει στη Βοστώνη για την επιτάχυνση της εμπορικής εφαρμογής και ανάπτυξης Drones (UAV) σε διάφορους τομείς και αγορές. Οι κοινές προσπάθειες θα επεκταθούν στη δημιουργία νέων επιχειρηματικών ευκαιριών σχετικά με Drones (UAV), αξιοποιώντας το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα υβριδικής ηλεκτρικής ενέργειας της Top Flight. Οι πιθανοί τομείς για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων περιλαμβάνουν μεταφορές φορτίων, υπηρεσίες επιθεώρησης και αποστολές επιτήρησης βιομηχανικών χώρων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ HYUNDAI ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ

Το υβριδικό σύστημα ηλεκτρικής ενέργειας της Top Flight έχει καθοριστική σημασία για την ανάπτυξη βελτιστοποιημένων λύσεων για τα επιχειρηματικά μοντέλα που βασίζονται σε Drones (UAV), καθώς επιτρέπει εκτεταμένους χρόνους πτήσεων και βαρύτερα ωφέλιμα φορτία για εμπορική χρήση. Τα Drones που κινούνται με το υβριδικό σύστημα της Top Flight  Micro Generator μπορούν να παραμείνουν στον αέρα για έως και δύο ώρες με φορτίο 4 κιλών. Η αμερικανική startup προσφέρει επίσης μια σειρά από εκτεταμένες λύσεις Drones (UAV). Αξίζει να αναφερθούμε στο «Τρισδιάστατο Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης & Σύστημα Διαχείρισης Στόλου σε πραγματικό χρόνο» το οποίο παρέχει εργαλεία ανάπτυξης ευέλικτων προϊόντων καθώς και την «Κονσόλα Απομακρυσμένης Λειτουργίας» που επιτρέπει την ταυτόχρονη λειτουργία πολλών Drones (UAV).

«Εκτός από την πρόκληση πτήσεων μεγαλύτερης διάρκειας, η Top Flight αναπτύσσει τις τεχνολογίες που απαιτούνται για την παροχή νέων λύσεων στην εναέρια εφοδιαστική και τη χαρτογράφηση που θα μπορούσαν να είναι χρήσιμες στις μελλοντικές δραστηριότητες της Hyundai», δήλωσε ο κ. John Suh, Αντιπρόεδρος της Hyundai CRADLE στην Hyundai Motor Company.

 «Η επένδυση της Hyundai Motor Company στην Top Flight επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για αυτόνομα οχήματα και λύσεις κινητικότητας, είτε στο δρόμο είτε στον αέρα», σχολίασε ο Dr. Long Phan, Διευθύνων Σύμβουλος της Top Flight Technologies.

Η παγκόσμια αγορά drones αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς και αναμένεται να συγκεντρώσει 22,1 δισεκατομμύρια δολάρια επενδύσεων μέχρι το 2026.