2021: Καλή Χρονιά με Υγεία, Χαρά και Αισιοδοξία

  • -
  • -

Μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις και αναποδιές έφτασε στο τέλος της. Αν κάτι κρατάω από το 2020, είναι πως η πανδημία ένωσε όλη την ανθρωπότητα σε ένα κοινό σκοπό: στην αντιμετώπιση του κορονοϊού. Η νέα χρονιά μπαίνει με δυσκολία, αλλά και με Αισιοδοξία! Το εμβόλιο είναι ήδη εδώ, ενώ τα κρούσματα στη χώρα μας δείχνουν να μειώνονται, επιτέλους.

Οι προσδοκίες από το 2021 είναι μεγάλες, αλλά και γεμάτες ουσία. Φέτος ευχόμαστε Υγεία και Ευτυχία, και το εννοούμε! Η πανδημία άλλαξε τις ζωές μας, σε μεγαλύτερο βαθμό και για περισσότερο χρόνο από όσο ενδεχομένως να νομίζουμε. Μας ανάγκασε όμως να γυρίσουμε στο πραγματικό νόημα της ζωής. Τι έχει ανάγκη ο άνθρωπος για να είναι ευτυχισμένος; Την υγεία του, να νιώθει ελεύθερος, να έχει κοντά του τους αγαπημένους του και εξασφαλισμένα τα απαραίτητα προς το ζην.

Εστιάζουμε στα ουσιώδη λοιπόν. Και εκμεταλλευόμαστε την τεχνολογία για να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε, να επικοινωνούμε με τους φίλους μας, να εκπαιδευόμαστε - μικροί και μεγάλοι, να κάνουμε τις αγορές και τις συναλλαγές μας και άλλα πολλά. Εκμεταλλευόμαστε την τεχνολογία για να παραμείνουμε σε επαφή, από απόσταση.

Μπαίνουμε στο 2021 σοφότεροι, με περισσότερες γνώσεις και μεγαλύτερη εκτίμηση σε όσα έχουν πραγματικά σημασία. Και ελπίζουμε να επιστρέψουμε γρήγορα στην κανονικότητα, στους δρόμους, στις συνήθειες μας.

Καλή Χρονιά, με υγεία, χαρά και αισιοδοξία!

Γιάννης Λημναίος