ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ…

...με Δύναμη, Έμπνευση και Όραμα!

  • -
  • -

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ…

…ME ΔΥΝΑΜΗ

Δεν είναι και λίγο. Που αντέξαμε ως χώρα ένα ακόμη χρόνο, κόντρα στην κρίση, κόντρα στις προβλέψεις, κόντρα σε πολιτικά αδιέξοδα και την κρατική ανοργανωσιά. Και τα καταφέραμε πιστεύω επειδή πάψαμε τη μιζέρια. Δεν ήταν εύκολο και σίγουρα το αποτέλεσμα δεν ήταν το ίδιο για όλους. Όμως το παλέψαμε και το ίδιο πρέπει να κάνουμε και τη νέα χρονιά. Να δούμε το 2017 σαν μια ευκαιρία για φυγή προς τα εμπρός, εστιάζοντας σε όσα φέρνουν αποτέλεσμα, σε αυτά που αξίζουν πραγματικά. Σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Γι’ αυτό, εύχομαι Δύναμη σε όλους.

 

…ME ΕΜΠΝΕΥΣΗ

Εύχομαι όμως κι Έμπνευση. Για να καταφέρεις να διακριθείς σε ένα τόσο δύσκολο περιβάλλον, χρειάζεσαι πρωτοπόρες ιδέες. Πρέπει να ξεχωρίζεις από τον ανταγωνισμό, να εξελίσσεσαι συνεχώς. Πρέπει να εκσυγχρονίζεσαι κρατώντας όμως σταθερές τις αξίες σου. Πάρτε παράδειγμα το νέο Audi Q2 που δοκιμάζουμε σε αυτό το τεύχος. Ποιοτικά και αισθητικά η καταγωγή του από το Ίνγκολσταντ κάνει μπαμ από μακριά, αλλά είναι τόσο φρέσκο σχεδιαστικά, τόσο μοντέρνο σε χαρακτήρα που ανοίγει νέους δρόμους για τη μάρκα. Ένα από τα πιο εμπνευσμένα μοντέλα που θα γεμίσουν τους δρόμους το 2017!

 

…ME ΟΡΑΜΑ

Για να πετύχεις όμως, χρειάζεσαι ένα στόχο, κίνητρο και στρατηγική για να τον πετύχεις. Πρέπει να έχεις Όραμα. Όπως η Peugeot, που θέλει να εδραιωθεί στα premium χωράφια. Και όλα δείχνουν πως θα το καταφέρει, αν τα επόμενα μοντέλα της έχουν τη λάμψη και την εξωστρέφεια του νέου 3008. Ή η Ford που δεν επαναπαύεται στις δάφνες της αλλά συνεχίζει να μας εκπλήσσει με την τεχνολογία και τα δυναμικά χαρακτηριστικά που ενσωματώνει στα μοντέλα της, όπως το ολοκαίνουριο Fiesta που είχα την ευκαιρία να δω LIVE στην Κολωνία.

Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά εδώ στο GOCAR έχουμε Όραμα. Να συνεχίσουμε να είμαστε το πιο προηγμένο, το ποιοτικότερο, το καλύτερο, το δικό σας Μέσο ενημέρωσης για το Αυτοκίνητο. Και το 2017 θα πορευτούμε με το ίδιο όραμα. Μαζί με όλους εσάς. Καλή Χρονιά!