Dacia Duster: Ένα σύγχρονο Success Story

H Dacia κερδίζει τις εντυπώσεις όχι μόνο επειδή προσφέρει υψηλή αξία με χαμηλό κόστος στα μοντέλα της, αλλά και γιατί καλύπτει με το παραπάνω τις μεταφορικές ανάγκες και τη διάθεση για περιπέτεια.

  • -
  • -

Η Dacia, η εταιρία που από τις αρχές της χιλιετίας ανήκει εξ ολοκλήρου στον γαλλικό όμιλο Renault, αποτελεί ένα σύγχρονο success story. Πιστή στο δόγμα του να προσφέρει μόνο όσα είναι απαραίτητα στον οδηγό, η Dacia κερδίζει τις εντυπώσεις όχι μόνο επειδή προσφέρει υψηλή αξία με χαμηλό κόστος στα μοντέλα της, αλλά και γιατί στο ανταγωνιστικό περιβάλλον της κατηγορίας καλύπτει με το παραπάνω τις μεταφορικές ανάγκες και τη διάθεση για περιπέτεια ενός απαιτητικού κοινού.

Το Dacia Duster ορίζει το παιχνίδι στα σύγχρονα SUV

Το μοντέλο-ορόσημο στα περισσότερα από τα πενήντα συνολικά χρόνια ιστορίας της Dacia, είναι το Duster. Από την παρουσίαση της πρώτης του γενιάς το 2010, μαγνητίζει το ενδιαφέρον του κοινού χάρη στην περιπετειώδη σχεδίαση, τις εκτός δρόμου δυνατότητες, την ευρύχωρη καμπίνα και την αξιοπιστία του, σε συνδυασμό με την ασυναγώνιστη τιμή που έκανε τον ανταγωνισμό να παραμιλά. Η σύγχρονη γενιά του διατηρεί τον δυναμικό off road χαρακτήρα της, ενώ προσφέρει αναβαθμισμένη άνεση, ποιότητα, τεχνολογία συνδεσιμότητας και ασφάλειας, πλήρη εξοπλισμό και πληθωρικούς χώρους, αντανακλώντας την πρόοδο της μάρκας σε όλα τα επίπεδα. Μετά και την πρόσφατη ανανέωση, το 2021, το Duster παραμένει το δημοφιλέστερο SUV της κατηγορίας του σε ευρωπαϊκές πωλήσεις και μια από τις λιγοστές προτάσεις της κατηγορίας που διατίθεται και σε τετρακίνητη έκδοση, σε προκλητικά χαμηλή τιμή. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως από την έλευσή του μέχρι σήμερα, το Dacia Duster έχει κατακτήσει 40 βραβεία, με τις συνολικές του πωλήσεις να ξεπερνούν τις 2.000.000 μονάδες σε 60 χώρες ανά τον κόσμο.

Νέα γενιά μοντέλων Dacia: Σύγχρονη σχεδίαση, οικονομία, πρακτικότητα

Η γκάμα της Dacia δεν περιορίζεται στο success story των SUV. Τις ίδιες αξίες πρεσβεύει και η  ελκυστική γκάμα των υπόλοιπων μοντέλων που στην τελευταία τους γενιά βασίζονται στην τεχνολογικά προηγμένη πλατφόρμα CMF-B του ομίλου Renault, για υψηλού επιπέδου ασφάλεια και οδική συμπεριφορά. Το αστικό Sandero Streetway που στην τρίτη γενιά του δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από σημαντικά ακριβότερες προτάσεις του ανταγωνισμού, το compact crossover Sandero Stepway με επιπλέον δυνατότητες χάρη στην αυξημένη απόσταση από το έδαφος, αλλά και το επερχόμενο περιπετειώδες οικογενειακό crossover Jogger, με έως και 7 θέσεις, είναι μια ομάδα που κερδίζει από τα αποδυτήρια, την ώρα που το Sandero αποτελεί το πιο δημοφιλές μοντέλο σε πωλήσεις λιανικής στην Ευρώπη. Άλλωστε, το Dacia Spring, αποτελεί το πιο προσιτό ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης της ευρωπαϊκής αγοράς, που καθιστά την ηλεκτροκίνηση προσβάσιμη σε όλους. Όλα τα Dacia ενσωματώνουν την τελευταία σχεδιαστική γλώσσα της εταιρείας που τα κάνει να ξεχωρίζουν από την πρώτη ματιά και να επικοινωνούν τον πολυσύνθετο χαρακτήρα τους. Ταυτόχρονα έχουν αναβαθμισμένο εσωτερικό με ποιοτικό φινίρισμα, άπλετους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές, καθώς και έξυπνες λύσεις τεχνολογίας που θα ικανοποιήσουν όσους ξέρουν τι χρειάζονται και δεν παρασύρονται από λύσεις εντυπωσιασμού.

Μοναδικό πλεονέκτημα οικονομίας: Κινητήρες διπλού καυσίμου, βενζίνης / LPG

Η Dacia είναι η μοναδική εταιρεία που προσφέρει ολόκληρη τη γκάμα της με κινητήρες διπλού καυσίμου, με βενζίνη και LPG (1.0 TCe 100 LPG) για ασυναγώνιστη αυτονομία και οικονομία στη χρήση, αφού το υγραέριο αποτελεί το φθηνότερο, με διαφορά, καύσιμο κίνησης της αγοράς. Το υγραέριο έχει πραγματικά χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα, ενώ είναι διαθέσιμο σε πολλά σημεία ανεφοδιασμού και στη χώρα μας, κάνοντας πραγματικά εφικτή την οικονομική και οικολογική οδήγηση κάθε μέρα. Και μάλιστα χωρίς συμβιβασμούς στην αξιοπιστία και τις επιδόσεις, αφού όλα τα μοντέλα Dacia με LPG διέπονται από τους ίδιους όρους εγγύησης και ασφάλειας όπως και η υπόλοιπη γκάμα Dacia. Μαζί με τις επιλογές καθαρών και οικονομικών κινητήρων βενζίνης τελευταίας τεχνολογίας (και πετρελαίου, στο Duster) που συνδυάζονται με μηχανικά αλλά και αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων 6 σχέσεων, η Dacia προσφέρει λύσεις για όλες τις ανάγκες του σύγχρονου οδηγού.

Νέα εποχή Dacia

Μέσα σε αυτή την κοινή πορεία των 100 τευχών GOCAR, η Dacia κατάφερε να εδραιωθεί στη συνείδηση του κοινού ως μια φίρμα που σέβεται τον πελάτη, κάνοντας τη ζωή του ευκολότερη και πιο απολαυστική πίσω από το τιμόνι ενός προσιτού, τεχνολογικά προηγμένου και ελκυστικού οχήματος σχεδιασμένου για να καλύψει όλες τις ανάγκες του.

Οι ιδιοκτήτες Dacia γνωρίζουν από πρώτο χέρι την πραγματική αξία των αυτοκινήτων τους ενώ όσοι έρθουν για πρώτη φορά σε επαφή με τα νέα μοντέλα της μάρκας εκπλήσσονται ευχάριστα από τα χαρακτηριστικά τους. Η νέα εποχή της φίρμας που εκφράζεται με τον καλύτερο τρόπο μέσα από τη νέα εταιρική της ταυτότητα έχει ήδη ξεκινήσει.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...