Ανάκληση βρεφικών καθισμάτων αυτοκινήτου PEG PEREGO

Για προληπτικό έλεγχο στις πόρπες ζωνών του βρεφικού καθίσματος (ομάδας 0+) Primo Viaggio Trifix K και του Kit Auto (ζώνη ασφαλείας για Πορτ-μπεμπέ)

  • -
  • -

Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοίνωσε ότι η εταιρεία ΠΕΡΑΜΑΞ Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας της εταιρείας PEG PEREGO στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου προς αντικατάσταση της πόρπης από τη ζώνη του βρεφικού καθίσματος αυτοκινήτου PEG PEREGO μοντέλο Primo Viaggio Trifix K,και του Kit Auto(ζώνη ασφαλείας για Πορτ-μπεμπέ), η οποία παράγεται από την εταιρεία SABELT S.P.A. Συγκεκριμένα ενημερώνονται όλοι οι καταναλωτές που έχουν αγοράσει τα προϊόντα βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου Primo Viaggio Trifix K,και του Kit Auto(ζώνη ασφαλείας για Πορτ-μπεμπέ), τα οποία διακινούνται στην Ελλάδα από την επιχείρηση ΠΕΡΑΜΑΞ Α.Ε., ότι η εταιρεία προχωρά σε πρόγραμμα ελέγχου για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας του γεγονότος ότι, όπως η κατασκευάστρια εταιρεία των ζωνών SABELT S.P.A. διαπίστωσε, η πόρπη που χρησιμοποιείται στο κάθισμα αυτοκινήτου Primo Viaggio Trifix K,και του Kit Auto(ζώνη ασφαλείας για Πορτ-μπεμπέ) PEG PEREGO θα μπορούσε να παρουσιάσει σε ορισμένες περιπτώσεις μια πιθανή δυσλειτουργία, η οποία μπορεί να μειώσει την αποτελεσματικότητα συγκράτησης, θέτοντας έτσι ζήτημα ασφαλείας σε περίπτωση ατυχήματος. Μέχρι στιγμής δεν υπήρξε αναφορά ατυχήματος, που να σχετίζεται με το ανωτέρω προϊόν.

Η εταιρεία ΠΕΡΑΜΑΞ Α.Ε. ενημερώνει τους καταναλωτές ότι ανάρτησε την πληροφορία στην ιστοσελίδα της www.peramax.gr όπου τους κατευθύνει με link στην επίσημη ιστοσελίδα της PEG PEREGO και μπορούν να βρουν τις οδηγίες για την επιθεώρηση του δικού τους καθίσματος αυτοκινήτου Primo Viaggio Trifix K,και του Kit Auto (ζώνη ασφαλείας για Πορτ-μπεμπέ), χρησιμοποιώντας το σειριακό αριθμό του προϊόντος και στην περίπτωση αυτή, να ζητήσουν τη δωρεάν αποστολή κιτ για την αντικατάσταση της ζώνης καβάλου, στη διεύθυνση της κατοικίας τους.

Στην επίσημη ιστοσελιδα της PEG PEREGO έχει αναρτηθεί και video που δείχνει πως μπορούν να εκτελέσουν την αντικατάσταση της ζώνης. Επίσης οι καταναλωτές μπορούν να απευθυνθούν για έλεγχο του καθίσματος του αυτοκινήτου τους Primo Viaggio Trifix K,και του Kit Auto (ζώνη ασφαλείας για Πορτ-μπεμπέ) στο κατάστημα από το οποίο το προμηθεύτηκαν όπου θα τους αντικατασταθεί η ζώνη καβάλου.

Η εταιρεία ΠΕΡΑΜΑΞ Α.Ε. ενημερώνει τους καταναλωτές ότι κανένα άλλο προϊόν PEG PEREGO δεν είναι εξοπλισμένο με αυτό το μοντέλο πόρπης.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της ΠΕΡΑΜΑΞ Α.Ε. στο τηλέφωνο 210-2474638. (ώρες λειτουργίας από 09.00πμ έως 17:00μμ )