Ουγγαρία : Στήθηκε το σκηνικό

Θα συνεχίσει στον ξέφρενο ρυθμό ο Alonso;

  • -
  • -

Από σήμερα στρέφεται στην πίστα του Hungaroring το ενδιαφέρον του μηχανοκίνητου αθλητισμού, για το Grand Prix της Ουγγαρίας. Τα σημερινά νέα είχαν να κάνουν με το θολό τοπίο που αφορά το μέλλον του Massa, κάτι στο οποίο αναφερθήκαμε, στις εξελίξεις σχετικά με το «κλείσιμο στο παραθυράκι» των κανονισμών της FIA για το θέμα της Red Bull Racing και τον εκνευρισμένο Vettel ο οποίος είπε ότι δεν αποκάλεσε «χαζό» τον Hamilton στο σημείο του αγώνα που προσπέρασε τον Vettel και τον Alonso.

 

Ο Vettel είπε ότι η κίνηση του Hamilton ήταν νόμιμη, αλλά δεν ήταν απαραίτητη τη στιγμή που η μάχη υπήρχε στην κορυφή. «Εάν μετά από τον αγώνα λέω ότι δεν ήταν απαραίτητη, και στην συνέχεια μου αποδίδουν ότι είπα ότι είναι χαζός, τότε είναι απογοητευτικό γιατί κάποιες φορές έχω ένα στόμα, λέω κάποιες λέξεις, εσείς έχετε αυτιά, αλλά φαίνεται ότι κάπως στην διαδικασία αυτή γίνονται λάθη», είπε φανερά εκνευρισμένος.

 

Από την άλλη ένταση υπάρχει και στις σχέσεις RBR και FIA με την ομάδα να διαμαρτύρεται ότι έχει βρεθεί στο στόχαστρο της ομοσπονδίας με τις σημαντικότερες φορές αυτές στο Μονακό και στον προηγούμενο αγώνα, με τον κίνδυνο αποκλεισμού από αυτούς τους αγώνες. Είχαν και την «διαφορετική» για αυτούς αντιμετώπιση στην Βαρκελώνη με την ποινή διέλευσης από τα πιτς στον Vettel για το γεγονός ότι ήταν ανοιχτό το DRS υπο καθεστώς κίτρινης σημαίας, την στιγμή που παρόμοιο, κατά την RBR, περιστατικό στο Ευρωπαικό GP με τον Schumacher να μένει ατιμώρητο.

 

Δυνατές συγκινήσεις αναμένεται να έχουμε το τριήμερο που μας έρχεται. Πώς θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε τους αγώνες;

 

Στον OTE TV σε ζωντανή μετάδοση:

 

Παρασκευή 27/7

10:50 – 12:45 : 1α ελεύθερα δοκιμαστικά

14:50 – 16:45 : 2α ελεύθερα δοκιμαστικά

 

Σάββατο 28/7

11:50 – 13:15: 3α ελεύθερα δοκιμαστικά

14:50 – 16:35 : Προκριματικά

 

Κυριακή 29/7

14:45 – 17:15 : Αγώνας

 

Ο αγώνας θα μεταδοθεί και σε ζωντανή μετάδοση από την τηλεόραση του Alpha

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...