Το θέατρο του παραλόγου στην Red Bull Racing

Μπλεγμένοι όλοι στο τι θέλουν να κάνουν

  • -
  • -

Πραγματικά έχουμε μπλεχτεί όλοι με την κατάσταση και τα όσα γίνονται στην Red Bull Racing. Δεν υπάρχει «συνέχεια» σε όλα αυτά που γίνονται. Την στιγμή που τα πράγματα έδειχναν ότι μετά από την Βραζιλία μπήκαν σε μια σειρά.

 

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις μετά από τον αγώνα στην Βραζιλία η … μπίλια είχε πέσει πάνω στην επιλογή της προμήθειας κινητήρων από την Renault χωρίς το όνομά της, με τον Mario Illien να παίζει κάποιον ρόλο, και με την Toro Rosso να παίρνει κινητήρες του 2015 από την Ferrari.

 

Όλα αυτά την στιγμή που η FIA και ο Bernie Ecclestone ξεκίνησαν την διαδικασία για τον ανεξάρτητο προμηθευτή κινητήρα για το 2017. Εκεί ήλπιζε ότι θα πήγαινε η RBR μετά από μια μεταβατική περίοδο. Όμως αυτή η κίνηση δεν πήρε την ψήφο του F1 Commission που έγινε πριν από 2 μέρες και έτσι έχασε στον πρώτο γύρο. Περιμένουμε να δούμε εάν θα εγκριθεί από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού σε λίγες μέρες.

 

Ο ιδιοκτήτης της Red Bull, Dietrich Mateschitz, μέσω του δικού του μέσου, του site Speedweek κατέστησε σαφές ότι δεν είναι διασφαλισμένη η συμμετοχή τόσο της Red Bull Racing, όσο και της Toro Rosso το 2016. Σε ερώτηση εάν θα έχουμε τις δυο ομάδες που στηρίζει η Red Bull στο grid το 2016 o Mateschitz απάντησε : «Αυτή την ερώτηση δεν μπορώ να την απαντήσω οριστικά. Γιατί δεν ξέρουμε, εάν πάρουμε ένα κινητήρα και το τι άλλο προγραμματίζουν. Κάποια στιγμή θα είναι και για μας τέλος».

 

Και φτάνουμε στην χθεσινή μέρα όπου η Red Bull Racing ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με την Siemens μέχρι το τέλος του 2018 και σήμερα με την Sabelt μέχρι και το 2017. Μπερδευτήκατε; Λέτε να έχουν διαφορετικές ατζέντες οι Horner και Mateschitz; Ο Horner δουλεύει στο να παραμείνει η ομάδα μέσα και ο Mateschitz να έχει βαρεθεί και να ψάχνει να φύγει;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...