Στηρίζει Raikkonen o Vettel

  • -
  • -

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο το μέλλον του Raikkonen στην Ferrari είναι ένα από τα ζητήματα που κυριαρχούν στον ειδικό τύπο. Αυτή τη φορά έχουμε τις δηλώσεις του Sebastian Vettel ο οποίος υποστηρίζει τον Φιλανδό οδηγό.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος με τον Kimi», είπε ο Vettel σε Ferrari media event στο Hungaroring. «Όπως έχω πει πολλές φορές υπάρχει μια πολύ μεγάλη εκτίμηση ανάμεσά μας. Είναι πολύ ευθύς συνεργασία. Δεν υπάρχουν εμπλοκές στο να δουλεύεις μαζί του γιατί είναι ευθύς και ο ίδιος. Προφανώς και οι τελευταίοι αγώνες ήταν λίγο πάνω-κάτω για αυτόν και είναι νορμάλ να δέχεσαι κριτική αμέσως. Και εγώ είχα 4 απίστευτα χρόνια και είχα και μια χρονιά που πολλά έγιναν, πολλά προβλήματα με το αυτοκίνητο και πολλά λάθη, και δέχθηκα κριτική. Τώρα τα πράγματα άλλαξαν και πάλι. Για τον λόγο αυτό τα πράγματα δεν είναι τόσο σημαντικά εάν ξέρεις ποιος είσαι. Πιστεύω ότι ο Kimi ξέρει ποιος είναι και ξέρει τι θέλει. Και για τον λόγο αυτό πιστεύω ότι έχουμε καλή συνεργασία», είπε ο Γερμανός.

 

Σήμερα βγήκαν και πάλι τα Ιταλικά μέσα τα οποία ανέφεραν ότι η μάχη για την θέση στην Ferrari θα γίνει ανάμεσα στον Bottas και στον Raikkonen, ενώ μάνατζερ με τον οποίο μιλήσαμε μας είπε ότι δύσκολα θα υπάρχουν δυο Γερμανοί οδηγοί στην Ferrari υπονοώντας ότι ο Hulkenberg δεν αποτελεί επιλογή για την Ιταλική ομάδα. Όμως είχαμε και δηλώσεις του ίδιου του Raikkonen ο οποίος τόνισε ότι το μέλλον του δεν είναι στα χέρια του και ότι η ομάδα είναι αυτή που θα αποφασίζει εάν θα του ανανεώσει το συμβόλαιο ή όχι.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...