Αλλαγή κουλτούρας στην Ferrari έφερε ο Allison

  • -
  • -

Τα πράγματα στην σωστή τους βάση προσπάθησε να βάλει ο τεχνικός διευθυντής της Ferrari, James Allison και να δείξει τι άλλαξε στην ομάδα. Ο Βρετανός μηχανικός τόνισε ότι η επιρροή του στην σχεδιαστική ομάδα ήταν να σταματήσει την βραχυπρόθεσμη σκέψη και να ελαφρύνει το βάρος από τους ώμους των μηχανικών.

 

«Δεν σχεδίασα ούτε ένα μικρό κομμάτι στο μονοθέσιο, υπάρχουν πολύ ταλαντούχοι άνθρωποι να το κάνουν», είπε ο Allison και συνέχισε : «Εάν είχα κάποια επίδραση ήταν στο να προσπαθήσω να πω σε ποια κομμάτια έχει αξία να βάλουμε αρκετή προσπάθεια. Είμαι εδώ για να διασφαλίσω ότι δεν θα έχει πίεση ο κόσμος για να φέρει εξαρτήματα για την ερχόμενη βδομάδα, αλλά να εχει βλέψεις για μεγαλύτερο διάστημα, κάτι που ελευθερώνει τα χέρια σου να κάνεις μια καλή δουλειά. Είναι δύσκολο να κάνεις πράγματα σε βάθος 2-3 μηνών. Πρέπει να φτιάξεις πρόγραμμα για μήνες και χρόνια, αντί για βδομάδες»

 

Οι μεγάλες αλλαγές στο προσωπικό δεν θα είναι εμφανείς για το προσεχές διάστημα : «Τέτοιες αλλαγές δεν είναι ελαφριές και δεν είναι εύκολες . Αλλά γίνονται κοιτώντας μακροπρόθεσμα και να διασφαλίσουμε ότι έχουμε ομάδα ανθρώπων στις θέσεις οι οποίοι ξέρουμε ότι μπορούν να χτίσουν το μέλλον και να μας κάνουν δυνατούς μήνα με τον μήνα. Θα κερδίσουμε σταδιακά από τις αλλαγές αυτές στους μήνες και χρόνια από το να κάνουν την διαφορά εν μια νυκτί»

 

Συμπλήρωσε δε ότι το αεροδυναμικό πρόγραμμα ξεκίνησε στις αρχές του Ιανουαρίου 2014 με το πρόγραμμα του κινητήρα να έρχεται προς το τέλος του Μαίου του 2014.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...