Ξεκίνησαν οι δοκιμές στην F1

Απίστευτη η Mercedes, ταχύτερη η Ferrari

  • -
  • -

Οι κινητήρες πήραν μπρος στην πίστα της Jerez όπου οι ομάδες της F1 εκτός της Force India και της Lotus F1 που έλειπε την πρώτη μέρα ξεκίνησαν την σαιζόν του 2015. Το ζητούμενο είναι να λυθούν τα περισσότερα από τα προβλήματα και να δουν οι ομάδες τι πρέπει να λύσουν πριν από το δεύτερο και τρίτο σετ δοκιμών που θα γίνει αργότερα μέσα στον μήνα στην Βαρκελώνη.

 

Τα μάτια τράβηξε η Red Bull Racing η οποία έφερε ειδικά χρώματα «καμουφλάζ» για τις δοκιμές, παρόμοιες με αυτές που φέρουν τα αυτοκίνητα δρόμου όταν κάνουν δοκιμές. Μπορεί η Ferrari με τον Sebastian Vettel στο τιμόνι να έκανε τον ταχύτερο γύρο της ημέρας, οι 157 γύροι που έκανε ο Rosberg … τρομάζουν! Στην αντίθετη μοίρα βρέθηκε η McLaren με τον Fernando Alonso να καλύπτει μόλις 6 γύρους με την ομάδα να αντιμετωπίζει προβλήματα στην μονάδα ισχύος όπως αποκάλυψε ο Ron Dennis.

 

Όπως ήταν λογικό το ενδιαφέρον εστιάστηκε σήμερα στον Alonso και στην McLaren Honda, με τον Ron Dennis να είναι παρόν στις δοκιμές. Από την άλλη ο Hamilton εθεάθη να κουβεντιάζει σοβαρά με τον Toto Wolff με θέμα την επέκταση του συμβολαίου του και τέλος είχαμε τον προβληματισμό αρκετών για το εάν η Force India θα μπορέσει να πάρει μέρος σε κάποιες από τις δοκιμές με την παρουσία της στην έναρξη της σαιζόν να είναι μεγάλο ερωτηματικό.

 

Οδηγός

Ομάδα

Χρόνος

Γύροι

Sebastian Vettel

Ferrari

1:22.620

60

Marcus Ericsson

Sauber

1:22.777

73

Nico Rosberg

Mercedes

1:23.106

157

Daniel Ricciardo

Red Bull Racing

1:23.338

35

Valtteri Bottas

Williams

1:23.906

73

Carlos Sainz Jr

Scuderia Toro Rosso

1:25.327

46

Fernando Alonso

McLaren

1:40.738

6

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...