Hamilton: Από το Spa γύρισε η κατάσταση

  • -
  • -

Hamilton: Από το Spa γύρισε η κατάσταση

Ο αγώνας στο Spa-Francorchamps του Βελγίου, στον οποίο ο Rosberg χτύπησε τον Hamilton και τον έβγαλε εκτός αγώνα, ήταν καθοριστικός για την συνέχεια του πρωταθλήματος δήλωσε ο Hamilton. «Μετά από το Spa ένιωσα ‘Θα το γυρίσω. Θα πρέπει να το γυρίσω. Αυτό σημαίνει πόλεμος’. Και σαν αντίδραση πήρα την ενέργεια και το γύρισα από μια αρνητική βόμβα σε μια θετική», τόνισε ο οδηγός της Mercedes.

Όμως ο Hamilton άλλαξε και άλλα πράγματα. Πλέον δεν έχει μάνατζερ ακολουθώντας τον δρόμο που έχουν χαράξει οι Vettel και Rosberg. Ο Hamilton είχε προσλάβει την εταιρία XIX Entertainment η οποία είχε πελάτες εκτός των άλλων και τους David και Victoria Beckham, Annie Lennox κλπ. Συνεπώς τις συνομιλίες για το νέο συμβόλαιο με την Mercedes θα τις αναλάβει μόνος του.

«Είμαι αρκετά άνετος να το κάνω μόνος του. Ο Nico (Rosberg) το έκανε μόνος του, ο Sebastian το έκανε μόνος του, και δεν υπάρχει λόγος που δεν μπορώ να το κάνω μόνος του», είπε και τόνισε ότι ελπίζει να έχει μεγάλο μέλλον με την ομάδα του.

Όμως ο οδηγός έχει βάλει και πλώρη για άλλα πράγματα μόλις ολοκληρώσει την καριέρα του. «Πολλοί οδηγοί γυρίζουν στην F1 για σχολιασμό, αλλά εγώ έχω άλλα πλάνα και προσδοκίες. Έτσι τοποθετούμαι ώστε όταν αποσυρθώ να έχω κάτι να συνεχίσω», είπε και τόνισε ότι θέλει να ασχοληθεί με κοινωνικό έργο και φιλανθρωπίες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...