Νέα σενάρια για Alonso

Αυτή τη φορά έχουμε Lotus, «τράμπα» με Hamilton

  • -
  • -

Κάθε μέρα έχουμε και μια νέα φήμη για τον Alonso. Και το φιλτράρισμα των νέων δυσκολεύει. Η Gazzetta σήμερα έγραψε ότι ο Ισπανός απαιτεί απο την Ferrari να του δώσει ένα μονοθέσιο ικανό για το πρωτάθλημα, ενίσχυση της ομάδας με νέους μηχανικούς και όρους στο συμβόλαιο ώστε να μπορεί να το σπάσει εάν δεν τους εκπληρώσει η Ιταλική ομάδα.

Απο την Marca έχουμε ένα άρθρο χωρίς υπογραφή το οποίο αναφέρει ότι ο Hamilton θα φύγει απο την Mercedes εάν πάρει το πρωτάθλημα και θα γίνει «τράμπα» με τον Alonso. Ενώ η Sport Bild αναφέρει ότι ο Flavio Briatore ο οποίος κινεί τα νήματα πίσω απο τον Alonso προσπαθεί να πείσει τον εκατομυριούχο Lawrence Stroll ο οποίος θέλει να επενδύσει στην F1 να πάει με τα λεφτά του στην Lotus και όχι στην Sauber και να πάει μαζί του και ο Alonso, απο την στιγμή που η Lotus του χρόνου θα έχει κινητήρες Mercedes.

Δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει αύριο, αλλά έχουμε χάσει τον έλεγχο. Η Silly Season έχει γίνει Very Silly Season. Γεγονός είναι ότι ο Ισπανός φαίνεται να προσπαθεί να φύγει κάπως απο την Ferrari. Εκτός και εαν χρησιμοποεί τα πάντα για να πάρει τον έλεγχο της αγωνιστικής ομάδας και να γυρίζουν όλα γύρω απο αυτόν. Για να δουμε τι θα ακούσουμε αύριο ...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...