Θέλει να φύγει ο Alonso

Το "μαγειρεύει" ...

  • -
  • -

Το συμβόλαιό του με την Ferrari προσπαθεί να σπάσει ο Fernando Alonso. Ο Ισπανός οδηγός έχει δυο χρόνια ακόμα συμβόλαιο, αλλά δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος με το πώς πηγαίνουν τα πράγματα στην Ιταλική ομάδα και έχει ενημερώσει εδώ και καιρό ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει.

 

Σήμερα υπήρχε και δημοσίευμα στην Ιταλική εφημερίδα La Stampa η οποία είχε και δήλωση του Marco Mattiacci, αγωνιστικού διευθυντή της Scuderia, ο οποίος αρκέστηκε να πει «O Alonso μένει … προς το παρόν». Τώρα το πόσο θα είναι αυτό το «προς το παρόν» είναι κάτι που θα συνεχίσει να μας απασχολεί. Ο Marchionne, το ισχυρό αφεντικό της FIAT, τόνισε ότι και οι δυο οδηγοί μένουν για το 2015 τρίζοντας τα δόντια.

 

Στο παρασκήνιο υπάρχουν έντονες συζητήσεις για το μέλλον του Ισπανού. Μπορείς να κρατήσεις στις τάξεις σου έναν οδηγό ο οποίος δεν θέλει να βρίσκεται στην ομάδα; Από την άλλη στην Ferrari θα μπορέσουν να διαχειριστούν μια απώλεια του καλύτερού τους οδηγού εάν δεν φέρουν κάποιον δυνατό αντικαταστάτη; Ο Bernie Ecclestone σχολίασε στα πλαίσια του GP της Σιγκαπούρης ότι εάν φύγει ο Alonso ο άνθρωπος της Ferrari θα πρέπει να είναι ο Vettel.

 

Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτά που λέει και στην Ferrari προφανώς και κοιτάζουν την επόμενη μέρα. Ο Ισπανός είναι 33 ετών και ο Γερμανός 27. Για την επόμενη μέρα της Ferrari και την επάνοδό της στα πρωταθλήματα ο Γερμανός θα ταίριαζε καλύτερα με πιο πολλά «αγωνιστικά» χρόνια μπροστά του. Όμως θέλει να κατηφορίσει στην Ιταλία;

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...