Πλησιάζει η αποχώρηση του Raikkonen από την F1

Στο τέλος του 2015 μάλλον σταματάει

  • -
  • -

Την πρόθεσή του να ολοκληρώσει την συμφωνία που έχει με την Ferrari μέχρι το τέλος του 2015 και στην συνέχεια να αποσυρθεί, εξέφρασε σε δημοσιογράφους ο Kimi Raikkonen.

 

O Φιλανδός οδηγός είπε όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του: «Μέχρι το τέλος του συμβολαίου, και στην συνέχεια θα σταματήσω μάλλον. Αυτό πιστεύω ότι θα γίνει». Είναι δυσαρεστημένος που δεν μπορεί να κάνει άλλα πράγματα πέρα από την F1 : «Δοκίμασα πολλά πράγματα και δεν πιστεύω ότι έκαναν κάτι κακό. Δεν μου πήραν τίποτα (από την ενέργεια) από το να κάνω και F1. Πιστεύω πως βοηθάει μόνο. Πάντα μαθαίνεις εάν κάνεις διαφορετικά πράγματα. Οι ομάδες φοβούνται ότι μπορούμε να πάθουμε κάτι. Στο παρελθόν όταν ήμουν στην Ferrari δεν με άφηναν να κάνω ράλι. Θα ήταν καλό για μας και για τους φιλάθλους εάν μπορούσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα». Ερωτηθείς εάν του έδιναν την ευχέρεια να κάνει κάτι άλλο εάν του άλλαζε την άποψη για την παραμονή του είπε : «Όχι, δεν το πιστεύω. Το να κάνω κάτι άλλο δεν έχει σχέση με την F1 και το μέλλον μου»

 

Δεν είναι λίγοι που πιστεύουν ότι ο όνομα του Hulkenberg θα εμφανιστεί και πάλι σε άρθρα για τον αντικαταστάτη του Raikkonen.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...