Στο σαλόνι του νέου Fiat Panda

Οι λεπτομέρειες του εσωτερικού

  • -
  • -

Πανέτοιμο για το εμπορικό ντεμπούτο του, το Panda τρίτης γενιάς βάζει το ταμπεραμέντο και την πρακτικότητα στο αγώνισμα της καθημερινής μετακίνησης. Η μελετημένη εκμετάλλευση χώρων και οι βελτιώσεις στο εσωτερικό αποτελούν τα βασικά εργαλεία του νέου Panda, ώστε να προσεγγίσει από πλευράς χώρων μοντέλα ακόμη και της μεγαλύτερης κατηγορίας.

Σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο το νέο Panda προσφέρει περισσότερο χώρο σε όλες τις διαστάσεις στο εσωτερικό του.  Τα πιο λεπτά καθίσματα (23 mm εμπρός και 6 mm πίσω) δίνουν επιπλέον αέρα σε όλους τους επιβάτες και πολύ καλύτερη πρόσβαση στο εσωτερικό. Σημαντικό είναι το κέρδος για τα πόδια των πίσω επιβατών στις εκδόσεις με το πίσω συρόμενο κάθισμα.

 

 

Με σταθερό το πίσω κάθισμα, ο χώρος αποσκευών φτάνει τα 225 lt (10 lt επιπλέον από το παλιό Panda). Η συρόμενη εκδοχή πάντως του δίνει 160 mm επιπλέον χώρου, ανεβάζοντας την χωρητικότητα στα 260 lt. Αναδιπλώνοντας την πίσω σειρά καθισμάτων, ο χώρος φόρτωσης σκαρφαλώνει στα 873 lt (36 lt επιπλέον). Το εύχρηστο cargo box στο χώρο αποσκευών, δίνει πιο πρακτική μεταφορά αντικειμένων και ένα εντελώς επίπεδο χώρο φόρτωσης. Το πίσω κάθισμα μπορεί να παραγγελθεί σε 2θέσια ή 3θέσια διαμόρφωση. Παράλληλα μπορεί να είναι διαιρούμενο κατά 50:50 ή 60:40.

Συνολικά 14 χώροι για μικροαντικείμενα, κάνουν το εσωτερικό του Panda ευέλικτο στις ανάγκες οποιοδήποτε καθημερινού οδηγού. Ανοιχτές θήκες για εύκολη πρόσβαση και κρυφοί χώροι μικροαντικειμένων για πράγματα που θέλετε να αφήσετε μέσα στο αυτοκίνητο. Πάνω από το παράθυρο του οδηγού υπάρχει μέχρι και θήκη για γυαλιά.

 

 

 

Η σχεδίαση του ταμπλό ακολουθεί τα χνάρια της πρώτης γενιάς του Panda. Διαφορετική από τα συνηθισμένα πρότυπα μπορεί να δημιουργεί αμφιλεγόμενες κριτικές, ακολουθεί κατά βάση απλές και πρακτικές λύσεις για την καθημερινότητα, συνδυάζοντας όλα τα στοιχεία του μοντέρνου εξοπλισμού άνεσης, με τον οποίο κάποιος μπορεί να παραγγείλει το σύγχρονο Panda του. Σχεδιαστικό highlight εκτός από το σχήμα του τιμονιού, το χειρόφρενο το οποίο βοηθά χωροταξικά με το ιδιαίτερο σχήμα του. Οι ποικιλίες σε συνδυασμούς χρωμάτων ενισχύουν το θετικό κλίμα και κάνουν το εσωτερικό πιο εύκολα προσαρμόσιμο στα γούστα κάθε αγοραστή.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...