Νέο Hyundai i30 στη Φρανκφούρτη

Δυναμική πρεμιέρα για τους Κορεάτες

  • -
  • -

Τον περασμένο μήνα είχε βγει στη δημοσιότητα ένα πρώτο σκίτσο του i30 δεύτερης γενιάς. Η επίσημη παρουσίαση του νέου σημαντικού μοντέλου των Κορεατών έγινε στην Φρανκφούρτη, με την κατασκευή του να πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις της Hyundai στην Τσεχία.

Οι πρώτες εντυπώσεις αναδεικνύουν μια δυναμική εμφάνιση, με μοντέρνες σχεδιαστικές γραμμές και σύγχρονες οπτικές λεπτομέρειες (π.χ φώτα ομίχλης και φώτα ημέρας). Το μήκος του νέου μοντέλου φτάνει τα 4,3 μέτρα, ο χώρος αποσκευών είναι αυξημένος κατά 10% διαθέτοντας χωρητικότητα 378 lt. Η εικόνα στο εσωτερικό ακολουθεί τον ρυθμό της εξωτερικής εμφάνισης και αναμένεται να είναι από τα δυνατά χαρακτηριστικά του μοντέλου.

Στις βενζινοκίνητες επιλογές υπάρχουν δύο προτάσεις. Ο μικρός ατμοσφαιρικός των 1,4 λίτρων με τους 100 ίππους και ο πιο αποτελεσματικός άμεσου ψεκασμού GDI των 1,6 λίτρων με τους 140 ίππους, ο οποίος κινεί το ix35. Ιδανικό συμπλήρωμα στη γκάμα οι δύο diesel επιλογές CRDi: o μικρός των 1,4 λίτρων με απόδοση 90 ίππων και ο μεγαλύτερος των 1,7 λίτρων με ισχύς 126 ίππων. Όλοι οι κινητήρες θα διαθέτουν 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο, με το αυτόματο επίσης 6 σχέσεων να διατίθεται προαιρετικά σε μερικές εκδόσεις.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...