Νέο Honda Civic

Η αμερικάνικη έκδοση στη Νέα Υόρκη

  • -
  • -

Πλημμυρισμένο από τα νέα Civic είναι το περίπτερο της Honda στη Νέα Υόρκη, αφού παρουσιαστήκαν οι νέες εκδόσεις coupe, sedan, Si, hybrid και natural gas (GX).

Επιγραμματικά οι εκδόσεις coupe, sedan και GX με φυσικό αέριο, κινούνται από τον 1,8 λίτρων βενζινοκινητήρα με τους 140 ίππους. Η μέση κατανάλωση καυσίμου κυμαίνεται ανάλογα με την έκδοση από 6.9 έως 7.2 lt/100km στον αυτοκινητόδρομο, με την χαμηλότερη τιμή να αφορά τις εκδόσεις HF « High Fuel Economy Version», οι οποίες υιοθετούν λύσεις από το υβριδικό μοντέλο. Παράλληλα για την νέα καθαρά υβριδική έκδοση, με κινητήρα VTEC 1,5 λίτρων και το υβριδικό πακέτο IMA, οι Ιάπωνες ανακοινώνουν μέση κατανάλωση της τάξης των 6.3 lt/100km.

Για τους πιο θερμόαιμους οπαδούς της Honda, η έκδοση Si με τον νέο 4κύλινδρο βενζινοκινητήρα των 2,4 λίτρων αποδίδει 200 ίππους και συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της Honda η έκδοση Si πετυχαίνει στον αυτοκινητόδρομο μέση κατανάλωση της τάξης των 9.1 lt/100km.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...