VW Beetle 2012

Trendy με ρετρό άρωμα

  • -
  • -

Μπορεί ο δημιουργός του πρώτου Σκαθαριού, να μην ονειρευόταν την σημερινή εξέλιξη του μοντέλου της VW, οι άνθρωποι του Μάρκετινγκ στην γερμανική εταιρεία, βασίζουν πολλά στο χαρακτήρα, της δεύτερης γενιάς του μοντέρνου Beetle. Το νέο μοντέλο, θα βρίσκεται στις εκθέσεις από τις αρχές του 2012.

Ξεπερνώντας τα αρχικά «New» στην ονομασία του, παραμένει πιστός στα δοκιμασμένα επίκαιρα μηχανικά μέρη του group, αλλά δεν χάνει την ρετρό εμφάνιση του. Σχεδιαστικά δείχνει πιο ευχάριστος και μοντέρνος, στοιχείο που ενδυναμώνει την ταυτότητα του. Παράλληλα, σε σχέση με τον προκάτοχο του, το νέο Beetle, είναι κατά 84 mm πιο φαρδύ (1808 mm) και κατά 152 mm μεγαλύτερο σε μήκος (4278 mm), ενώ ο χώρος αποσκευών φτάνει τα 310 λίτρα.

Στην Ευρώπη το νέο Beetle θα προσφέρεται με πέντε υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες. Τρεις βενζίνης 1.2 TSI με 105, 1.4 TSI με 160 και 2.0 TSI με 200 ίππους, καθώς και δύο diesel με 105 (1.6 TDI) και 140 ίππους (2.0 TDI). Όλοι οι κινητήρες θα μπορούν να συνδυαστούν με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG. Οι εκδόσεις 1.2 TSI Και 1.6 ΤDI θα προσφέρονται με το πακέτο BlueMotion Technology (με σύστημα Start&Stop). Παράλληλα οι εκδόσεις βενζίνης 160 και 200 ίππων, περιλαμβάνουν και το ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης XDS. Τα επίπεδα εξοπλισμού στα οποία θα διατίθεται είναι τρία: Beetle, Design  και Sport. Μερικά από τα  προαιρετικά στοιχεία εξοπλισμού είναι τα LED φώτα ημέρας, οι προβολείς Xenon, το Keyless Access και η πανοραμική ηλιοροφή.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...