Ανοιχτή έκδοση της κορυφαίας Lamborghini

Η Huracan Performante «χάνει» την οροφή της και κερδίζει σε γοητεία

  • -
  • -

Ένα περίπου χρόνο πριν η Lamborghini παρουσίαση την πιο εκρηκτική έκδοση της Huracan με τα διακριτικά Performante. Σήμερα, στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης αποκαλύπτει την ανοιχτή της έκδοση Spyder, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον όλων των επισκεπτών.

Η νέα Huracan Performante Spyder διακρίνεται για τη μαλακή οροφή της η οποία ανοίγει ή κλείνει σε 17 δευτερόλεπτα και δεν επηρεάζει την αεροδυναμική του αυτοκινήτου. Κάτω από το πίσω καπό υπάρχει ένας ατμοσφαιρικός κινητήρας 5,2 λίτρων V10 με απόδοση 640 ίππων και 600 Nm ροπής, όπως και στην κλειστή έκδοση, αλλά 30 ίππους και 40 Nm ροπής περισσότερα από την LP610-4 Spyder από την οποία είναι και 35 κιλά πιο ελαφριά.

Στην τυπική μέτρηση επιτάχυνσης 0-100 km/h η Performante Spyder χρειάζεται μόλις 3,1 sec, με τη μέγιστη ταχύτητα να αγγίζει τα 325 km/h. Όπως και η κλειστή έκδοση, έτσι και η νέα Spyder έχει πιο σπορ ανάρτηση, πιο άμεσο τιμόνι και νέο προγραμματισμό στα ηλεκτρονικά συστήματα.

Η νέα Lamborghini Huracan Performante Spyder είναι διαθέσιμη για παραγγελίες, με τη βασική τιμή της στην Ευρώπη να είναι 219.585 ευρώ.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...