Ανανέωση για τις C-Class Sedan και Estate

Ακόμη πιο πολυτελείς και με επιπλέον εξοπλισμό άνεσης - ασφάλειας

  • -
  • -

Δίπλα στις νέες A-Class, G-Class και το τετράθυρο supercar – την Mercedes-AMG GT Coupe – το περίπτερο της Mercedes-Benz στο σαλόνι της Γενεύης θα φιλοξενήσει την ανανεωμένη C-Class, σε sedan και station αμάξωμα. Στην παραγωγή εδώ και 4 χρόνια η C-Class, το best seller μοντέλο της γερμανικής μάρκας (με 415.000 πωλήσεις saloon και estate το 2017), υποβλήθηκε σε ένα σχεδιαστικό facelift και σε αναβάθμιση όσον αφορά το κομμάτι των κινητήρων και του εξοπλισμού.

Οι αισθητικές αλλαγές εντοπίζονται στα φωτιστικά σώματα, το ρύγχος του αμαξώματος, τους προφυλακτήρες, ενώ είναι πλέον στάνταρ η γρίλια diamond στην έκδοση AMG Line. Νέες επενδύσεις και χρωματισμοί στο εσωτερικό, προσδίδουν ένα φρέσκο αέρα στην καμπίνα των επιβατών. Το πλήρως ψηφιακό ταμπλό περιλαμβάνεται στον προαιρετικό εξοπλισμό, ενώ ο έλεγχος των λειτουργιών γίνεται μέσω είτε του touchpad είτε φωνητικών εντολών. Στη γκάμα των κινητήρων θα κάνει την εμφάνισή του ο νέος 4κύλινδρος 2.0 turbo, με 255 ίππους.

Όσον αφορά τα συστήματα άνεσης και ασφάλειας, η C-Class δανείζεται τεχνολογίες από τις μεγαλύτερες E και S-Class, όπως η ημι-αυτόνομη οδήγηση, ενώ οι πληροφορίες από το σύστημα πλοήγησης βοηθούν την μεσαία Mercedes-Benz να ρυθμίζει αυτόματα την ταχύτητά της: π.χ. όταν προσεγγίζει κυκλικούς κόμβους ή διασταυρώσεις!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...