Αυτό είναι το πιο άγριο Subaru WRX STI

Με 310 ίππους, αεροδυναμικό κιτ και επεμβάσεις σε κιβώτιο, αναρτήσεις, φρένα

  • -
  • -

Την περιορισμένης παραγωγής έκδοση Type RA (Record Attempt) του WRX STI λανσάρει η Subaru. Πρόκειται για ό,τι πιο ακραίο από πλευράς επιδόσεων και οδικής συμπεριφοράς έχουν κατασκευάσει οι Ιάπωνες με βάση το Impreza. Θα κυκλοφορήσει σε 500 μονάδες, με την τιμή τους να παραμένει άγνωστη.

Στο πλαίσιο της κυκλοφορίας του αυτοκινήτου παραγωγής, η Subaru δημιούργησε και μία αγωνιστική παραλλαγή, το WRX STI Type RA NBR Special, με το οποίο θα επιχειρήσει να σπάσει εντός του καλοκαιριού το ρεκόρ για τετράθυρο sedan στο Nurburgring (ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ).

Το WRX STI Type RA έχει βελτιωμένες επιδόσεις, αν και η Subaru δεν μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες. O 2.5 boxer αποδίδει πλέον 310 ίππους, χάρη σε επεμβάσεις στην ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου, τα πιστόνια, την εισαγωγή και την εξάτμιση. Παράλληλα έχει μειωθεί το βάρος (μέσω ανθρακονημάτινης οροφής και πίσω αεροτομής, αφαίρεσης της ρεζέρβας, τοποθέτησης ελαφρύτερων τροχών 19 ιντσών), έχει γίνει ακόμη πιο σφιχτή η ρύθμιση της ανάρτησης και πιο κοντή η 3η σχέση στο 6τάχυτο κιβώτιο.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει φρένα της Brembo με εξαπίστονες δαγκάνες εμπρός, καθίσματα της Recaro, επένδυση Ultrasuede στο τιμόνι και λεπτομέρειες – όπως κόκκινες ραφές – που καθιστούν το Type RA μοναδικό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...