Νέες εκδόσεις Abarth 595 στην Ελλάδα

Η έκδοση 695 XSR Yamaha προσφέρεται σε 695 μονάδες συνολικά

  • -
  • -

Τα νέα Abarth 595 Pista και 695 XSR Yamaha Edition έφτασαν και στην ελληνική αγορά και πλέον μπορεί κάποιος ενδιαφερόμενος να παραγγείλει τις ειδικές εκδόσεις έναντι 21.000 και 25.500 ευρώ αντίστοιχα.

Αρχικά, η έκδοση 595 Pista παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Έκθεση της Γενεύης και εφοδιάζεται κλασικά με τον 1.4 T-Jet κινητήρα. Το υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ αποδίδει 15 ίππους παραπάνω από την απλή έκδοση, φτάνοντας τα 160 PS. Στον εξοπλισμό συναντάμε ένα πιο δυνατό σύστημα πέδησης και ανάρτηση από την Koni. Επίσης, η εξάτμιση είναι Abarth Record Monza και μπορεί να συνδυαστεί είτε με χειροκίνητο είτε με αυτόματο κιβώτιο.

Από την άλλη, έχουμε μια συλλεκτική έκδοση που ακούει στο όνομα 695 XSR Yamaha, η οποία θα κατασκευαστεί σε 695 μονάδες. Οι χρωματισμοί του έχουν υιοθετηθεί από τη μοτοσικλέτα της Yamaha XSR 900 και στην προκειμένη περίπτωση ο turbo κινητήρας αποδίδει 165 ίππους. Ξεχωρίζει από τις ανθρακονημάτινες επενδύσεις, καθώς την εξαιρετικά ελαφριά εξάτμιση Akrapovič, ένα στοιχείο που προέρχεται απευθείας από τους αγώνες και τονίζει την προσωπικότητα, τον ήχο και τις επιδόσεις του μοντέλου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...