Ένα ηλεκτρικό coupe από την MG

Το νέο MG E-Motion είναι εντυπωσιακό, αλλά όχι τόσο επιθετικό όσο θα περιμέναμε

  • -
  • -

H MG παρουσίασε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης το ηλεκτρικό coupe μοντέλο, που ακούει στο όνομα E-Motion. Αν αναρωτιέστε που είναι αυτή η βρετανική «ψυχή», τότε θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι πίσω από την εταιρεία υπό εξαφάνιση είναι η κινέζικη SAIC Motor, τονίζοντας την... αυτοπεποίθηση της φίρμας.

Ας επιστρέψουμε όμως πάλι στο εντυπωσιακό πρωτότυπο μοντέλο, για το οποίο δεν έχουμε ακόμα πληροφορίες των τεχνικών του χαρακτηριστικών. Ωστόσο, σύμφωνα με την εταιρεία η «ηλεκτρική του καρδιά» θα είναι ικανή να ολοκληρώσει τη διαδικασία 0-100 km/h σε κάτω από 4 sec.

Η σχεδίαση τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία του concept, μιας και σκιαγραφεί τη μελλοντική σχεδιαστική φιλοσοφία της φίρμας. Ο αρχισχεδιαστής της SAIC, Shao JingFeng, ανέφερε ότι το design του E-Motion είναι «φιλικό» και θα υιοθετηθεί από τα αυτοκίνητα παραγωγής που αναμένονται. Το εμπρός μέρος ξεχωρίζει από μια προκλητική γρίλια και ιδιαίτερα φωτιστικά σώματα, τα οποία φιλοξενούν LED φώτα. Το πίσω μέρος διαθέτει ένα μικρό παράθυρο, κάθετα φώτα και έναν διαχύτη που καταλαμβάνει τον μισό προφυλακτήρα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...