Έρχεται Ford Kuga με προδιαγραφές RS

Η εταιρεία με σήμα το μπλε οβάλ έχει στα σκαριά ένα γρήγορο SUV εστιασμένο στην οδήγηση

  • -
  • -

Με την αγορά των SUV να σημειώνει συνέχεια άνοδο και τον κόσμο να τα προτιμά από μοντέλα άλλων κατηγοριών η Ford σκέφτεται σοβαρά να επενδύσει ακόμα περισσότερο σε αυτά. Πιο συγκεκριμένα να κάνει τη διαφορά από τους ανταγωνιστές της, αξιοποιώντας το μεγάλο της ατού που είναι η οδική συμπεριφορά.

Έτσι, σύμφωνα με πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο Dave Pericak αφεντικό του τμήματος RS στο Car Dealer Magazine, δήλωσε ότι είναι αρκετά πιθανό να δημιουργήσουν μια έκδοση RS για ένα από τα SUV τους.

«Πιστεύω ότι οι πελάτες λατρεύουν τις επιδόσεις, αλλά η προσέγγιση σε ένα SUV δεν θα είναι ίδια με ένα Focus ή ένα Fiesta. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση έχουμε διαπιστώσει ότι στον κόσμο αρέσουν τα αυτοκίνητα με επιθετική εμφάνιση και σπορ χαρακτηριστικά. Αναζητούν τις επιδόσεις και τις βελτιώσεις στον κινητήρα. Έτσι, αναμφίβολα η απάντηση στο ερώτημα αν ο κόσμος θέλει SUV επιδόσεων είναι σίγουρα, ναι» δήλωσε ο Periak.

Σε αυτή τη φάση το Kuga είναι αυτό που διαθέτει τα δυναμικά χαρακτηριστικά για φορέσει τα σήματα RS. Όπως πιστεύουν οι άνθρωποι της Ford υπάρχει ένα κενό στην αγορά των γρήγορων SUV το οποίο μπορούν να καλύψουν. Σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τη παρουσίαση αυτού του μοντέλου… αν τελικά προχωρήσει η ιδέα.

 

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...