Όλες οι νέες BMW του 2017-2018

Στο Μόναχο έχουν δουλειές με... φούντες καθώς ανανεώνουν πλήρως τη γκάμα τους μέχρι τα τέλη του επόμενου έτους

  • -
  • -

Ως «τη μεγαλύτερη προϊοντική επίθεση στην ιστορία της εταιρείας» χαρακτήρισε ο Πρόεδρος του BMW Group τα όσα θα παρουσιάσουν οι μάρκες του ομίλου φέτος και το 2018. Συνολικά αναμένονται περισσότερα από 40 νέα ή ανανεωμένα αυτοκίνητα από τη BMW, τη ΜΙΝΙ και τη Rolls-Royce.

Ειδικότερα για τη BMW, ο Harald Kruger στάθηκε στο γεγονός ότι κάθε νέο μοντέλο θα έχει δυνατότητα και υβριδικής ή ηλεκτρικής έκδοσης, στην ίδια γραμμή παραγωγής, κάτι που θα έχει σημαντικά οφέλη σε χρόνο και χρήμα.

Η αρχή του 2017 συνοδεύτηκε από το λανσάρισμα της νέας 5άρας, η οποία είναι πλέον διαθέσιμη σε εκδόσεις plug-in hybrid και M Performance. Θα ακολουθήσουν η Touring αλλά και το αμάξωμα με μακρύ μεταξόνιο για την αγορά της Κίνας. Και βέβαια όλοι αναμένουν τη νέα Μ5, με ισχύ κοντά ή και πάνω από τους 600 ίππους!

Η ανανεωμένη Σειρά 4 φθάνει σιγά-σιγά στις εκθέσεις της BMW σε πλήρη σύνθεση: Coupe, Convertible, Gran Coupe, M4 Coupe/M4 Convertible.

Σημαντικές αφίξεις αναμένουμε και στην οικογένεια Χ των SUV. Φέτος (λογικά το Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη) θα γίνει η πρεμιέρα της Χ3 τρίτης γενιάς (δείτε τη να κάνει δοκιμές στον πάγο στη βόρεια Ευρώπη). Αρχικά το μεσαίο SUV θα είναι διαθέσιμο και σε plug-in hybrid έκδοση, ενώ το 2020 θα κυκλοφορήσει και το 100% ηλεκτρικό μοντέλο.

Το 2018 θα ακολουθήσουν η ολοκαίνουργια Χ2, η πιο sport παραλλαγή της Χ1 με coupe σχεδίαση (

διαβάστε εδώ περισσότερα

) αλλά και η μεγάλη Χ7, που θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...