Ένα πιο άγριο Fiat Fullback

Μια ειδική πιο άγρια έκδοση Dakar Cross Edition του Fullback θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι

  • -
  • -

Με πιο άγρια εμφάνιση έρχεται η ειδική έκδοση του Fiat Fullback. Πιο συγκεκριμένα διακρίνεται για τα μαύρα ματ στοιχεία και σατινέ μεταλλικές προστατευτικές ποδιές, σκαλοπάτι στο πλάι του αυτοκινήτου και μαύρες ζάντες αλουμινίου με χωμάτινα ελαστικά. Κάλυμμα σε μαύρο χρώμα έχει προστεθεί και στο χώρο φόρτωσης, όπως και μια μπάρα που αναβαθμίζει μεταξύ άλλων την εικόνα του αυτοκινήτου.

Το Fiat Fullback Dakar Cross διατίθεται μόνο ως double cab, ενώ για την κίνησή του φροντίζει ο turbodiesel 2,4 λίτρων με απόδοση 180 ίππων και 430 Nm ροπής. Για τη μετάδοση φροντίζει ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων ή εναλλακτικά ένα 5άρι αυτόματο. Μέσω ηλεκτρονικών υπάρχει η δυνατότητα επιλογής της μετάδοσης και εμπλοκής του μεσαίου διαφορικού για τα πιο δύσκολα.

Πλούσια είναι και το επίπεδο εξοπλισμού που περιλαμβάνει ABS με EBD, TSA (Trailer Stability Assist), LDW (Lane Departure Warning), 7 αερόσακους, cruise control, bi-xeno φώτα, προβολείς ομίχλης και φώτα ημέρα LED. Επιπλέον και όσον αφορά την άνεση θα βρείτε δερμάτινες επενδύσεις στα καθίσματα, το τιμόνι και τον επιλογέα, διζωνικός κλιματισμός και θερμαινόμενα καθίσματα τα οποία διαθέουν και ηλεκτρικές ρυθμίσεις. Μια οθόνη αφής επτά ιντσών στο κέντρο του ταμπλό με ραδιόφωνο DAB, CD και MP3, Bluetooth, USB θύρα και κάμερα οπισθοπορείας ολοκληρώνει την εικόνα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...