Νέο Dacia Logan MCV Stepway

Με χώρο αποσκευών 573 λίτρα

  • -
  • -

Αποκαλύφθηκε το νέο Dacia Logan MCV Stepway, το οποίο εκτός από την ανανεωμένη εμφάνιση διαθέτει και ένα πιο off-road look, ίδιο με αυτό που έχουμε γνωρίσει από το μικρότερο Sandero Stepway. Η απόσταση από το έδαφος στο Logan Stepway έχει αυξηθεί κατά 50mm, φτάνοντας τα 174mm. Επίσης, περιμετρικά του αμαξώματος, υπάρχουν μαύρα πλαστικά, ενώ ο εμπρός και πίσω προφυλακτήρας διαθέτει ασημένιες πινελιές.

Κατά το λανσάρισμά του, θα προσφέρεται σε δύο εξωτερικές αποχρώσεις Azurite Blue (μπλε) και Mink (καφέ). Το πρακτικό μοντέλο πατάει επάνω σε 16 ιντσών ζάντες και ο τεχνολογικός εξοπλισμός του περιλαμβάνει hill start assist, αισθητήρες παρκαρίσματος και αυτόματο κλιματισμό. Οι ακριβότερες εκδόσεις θα διαθέτουν –εκτός των άλλων-, σύστημα πλοήγησης, cruise control, περιοριστή ταχύτητας και κάμερα οπισθοπορείας.

Μηχανολογικά, η Dacia διάλεξε να τροφοδοτήσει το νέο της μοντέλο με τον 3κύλινδρο 0,9 TCe των 90 ίππων και με τον γνώριμο 4κύλινδρο πετρελαιοκινητήρα 1.5 των 90 ίππων. Αμφότερα συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων. Όλη η γκάμα, καθώς και το νέο Logan MCV παρουσιάζεται στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...