Θέμα ημερών η νέα Mercedes GLA

Μετά τις A-Class και CLA, οι Γερμανοί ανανεώνουν και το τρίτο μέλος της οικογένειας των compact μοντέλων

  • -
  • -

Πρεμιέρα στο σαλόνι αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, στις 9 Ιανουαρίου, θα κάνει η ανανεωμένη έκδοση της GLA. Η Mercedes-Benz ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία σκοτεινή φωτογραφία του compact SUV, η οποία μας επιτρέπει πάντως να βγάλουμε τα πρώτα συμπεράσματα για τις αισθητικές αλλαγές.

Η μάσκα με το αστέρι στο κέντρο έχει επανασχεδιαστεί, ενώ στα δύο άκρα του προφυλακτήρα έχουν τοποθετηθεί οι (προαιρετικοί) προβολείς ομίχλης τεχνολογίας LED. Μικρές επεμβάσεις έχουν γίνει και στα φωτιστικά σώματα, ενώ το φρεσκάρισμα θα συνεχίζεται λογικά και στην καμπίνα των επιβατών.

Όπως μας συνηθίζει η μάρκα από τη Στουτγάρδη, θα εφοδιάσει την ανανεωμένη έκδοση της GLA με πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας (συστήματα υποβοήθησης του οδηγού) αλλά και τη νέα γενιά κινητήρων. Θα ποντάραμε ότι ο 2.2 diesel θα αντικατασταθεί από το νέο 2.0 με τους 194 ίππους, ο οποίος επιτυγχάνει χαμηλές εκπομπές οξειδίου του αζώτου (NOx).

Το βιβλίο παραγγελιών της GLA facelift θα ανοίξει άμεσα στην Ευρώπη, με τις παραδόσεις να αναμένεται να αρχίσουν την άνοιξη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...