Αποκαλύφθηκε το γρήγορο Renault Twingo GT

Επίσημη αποκάλυψη πλέον για το πιο γρήγορο και διασκεδαστικό Twingo GT

  • -
  • -

Το Twingo GT προσφέρει έναν εξαιρετικό συνδυασμό ευελιξίας, με κινητήρα βενζίνης 110 ίππων τοποθετημένο πίσω, εκεί όπου μεταδίδεται και η κίνηση. Σχεδιαστικά αντλεί έμπνευση από το πρωτότυπο Twin’Run, με σπορ πινελιές που το καθιστούν ξεχωριστό και δυναμικό.

Κάτω από το πάτωμα του χώρου αποσκευών κρύβεται ο μικρός τούρμπο κινητήρας βενζίνης TCE 898 κ.εκ. με απόδοση 110 ίππων και 170 Nm ροπής, χάρη στην αναβαθμισμένη εισαγωγή αέρα και τη νέα ρύθμιση στη χαρτογράφηση του κινητήρα, ενώ νέα είναι και η κλιμάκωση του χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων με γνώμονα την πιο σπορ απόδοση.

Προκειμένου να αποδίδει καλύτερα την αυξημένη ισχύ του, το νέο Twingo GT διαθέτει πιο σπορ ρυθμίσεις στο πλαίσιο, με αναβαθμισμένη ανάρτηση, αναθεωρημένη λειτουργία στο ESP και πιο «σπορ» υποβοήθηση στο τιμόνι.

Αισθητικά διακρίνεται για τους μεγαλύτερους τροχούς αλουμινίου 17 ιντσών, τις πλευρικές εισαγωγές αέρα, τις διπλές εξατμίσεις και το ιδιαίτερο πορτοκαλί χρώμα. Φυσικά, το νέο Renault Twingo GT διατίθεται σε περισσότερα χρώματα, τέσσερα στον αριθμό και εκτός του νέου πορτοκαλί, υπάρχουν το γκρι, το μαύρο και το λευκό, με πορτοκαλί λεπτομέρειες στο εσωτερικό όλων των GT, Renault Sport σηματάκια, πεντάλ αλουμινίου και έναν ιδιαίτερο επιλογέα ταχυτήτων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...