Ήρθε το νέο Nissan GT-R Nismo

Η πιο σκληροπυρηνική έκδοση του GT-R έκανε πρεμιέρα στο Nurburgring

  • -
  • -

Εκεί όπου εξελίχθηκε έκανε και την πρώτη του επίσημη το πιο άγριο GT-R με την υπογραφή της Nismo. Με ανασχεδιασμένο εμπρός μέρος, νέους πιο επιθετικούς προφυλακτήρες, μια μεγάλη μάσκα χρωμίου σε σχήμα V και ένα νέο καπό, καταφέρνει να ξεχωρίζει.

Το νέο Nissan GT-R αποδίδει 570 ίππους, δηλαδή 20 επιπλέον από το μοντέλο προηγούμενης γενιάς, με την έκδοση Nismo να έχει παραμείνει και σε αυτή την εκδοχή του στους 600 ίππους, αλλά να διακρίνεται σε άλλους τομείς. Με καλύτερη ακαμψία και αναβαθμισμένη ανάρτηση σε προσφέρει περισσότερη απόλαυση και πιο άμεσες αντιδράσεις.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τον κατασκευαστή, το Nismo του 2017 αποδίδει 2% καλύτερα στις διαδικασίες του slalom και φυσικά την απόδοσή του στις στροφές. Χωρίς να έχει ανακοινωθεί επίσημα η τιμή της επιτάχυνσης αναμένεται να παραμένει ίδια με αυτή της προηγούμενης έκδοσης δηλαδή στα 2,8 sec για τα 0-100 km/h.

Στο εσωτερικό θα βρείτε το ανασχεδιασμένο ταμπλό με το νέο τιμόνι που είναι ντυμένο με αλκαντάρα. Άλλη διαφορά του γρήγορου Nismo σε σχέση με το απλό, είναι τα δερμάτινα σπορ καθίσματα από carbon και οι κόκκινες λεπτομέρειες από αλκαντάρα που συναντάς σε διάφορα σημεία. Διαθέσιμο σε πέντε διαφορετικά χρώματα, το νέο Nissan GT-R Nismo κατασκευάζεται στο Tochigi στην Ιαπωνία, με τους κινητήρες να φτιάχνονται… στο χέρι, στην Yokohama της Ιαπωνίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...