Αποκαλύφτηκε το νέο Honda Jazz

Πρώτες φωτογραφίες και στοιχεία

  • -
  • -

Στο τελικό στάδιο εξέλιξης βρίσκεται το σημαντικό μοντέλο της Honda, το πολυτάλαντο Honda Jazz, το οποίο εκτός Ευρώπης ονομάζεται Fit. Η νέα γενιά του Jazz θα παρουσιαστεί επίσημα στην Ιαπωνία στα τέλη της χρονιάς, με την ευρωπαϊκή πρεμιέρα να έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του 2014. Οι πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο δείχνουν ότι το νέο μοντέλο δανείζεται σχεδιαστικά στοιχεία από το Honda Civic τελευταίας γενιάς και το Honda Insight.

Οι πρώτες πληροφορίες για το νέο Jazz θέλουν το ιαπωνικό μοντέλο να μεγαλώνει σε διαστάσεις με επιπλέον 60 mm σε μήκος, φτάνοντας τα 3.960 mm. Αυξημένο κατά 80 mm είναι το μεταξόνιο, βελτιώνοντας την ήδη εξαιρετική ευρυχωρία στην καμπίνα, της σημερινής γενιάς. Θετικό στοιχείο και η αύξηση του χώρου αποσκευών με το πορτμπαγκάζ να φτάνει τα 400 lt.

Στο θέμα των κινητήρων, η γκάμα περιλαμβάνει τους 1,2 και 1,4 λίτρων VTEC, οι οποίοι έχουν αναβαθμιστεί για την περίσταση. Νέα πρόταση, με αρκετό ενδιαφέρον θα έχει η diesel εκδοχή του νέου Jazz με τον κινητήρα DTEC των 1,6 λίτρων, με απόδοση 120 ίππους. Σίγουρα τη γκάμα θα ολοκληρώνει και μια υβριδική έκδοση, που θα ενισχύει το οικολογικό προφίλ του μοντέλου.

Πηγή: indianautosblog.com

Honda Jazz 2014

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...