Χορηγός της Manchester United η Chevrolet

Στη φανέλα το logο και το χέρι βαθιά στην …τσέπη

  • -
  • -

Η General Motors και η Manchester Unitedανακοίνωσαν τη συμφωνία συνεργασία τους και θα δούμε το λογότυπο της Αμερικανικής μάρκας να φιγουράρει στη φανέλα των κόκκινων διαβόλων για την περίοδο 2014-2015. Μέχρι σήμερα η Chevrolet ήταν ο επίσημος Car Partner του συλλόγου και με βάση τη νέα συμφωνία θα γίνει η πέμπτη εταιρεία που θα έχει το λογότυπό της στη φανέλα της United.  Περιχαρής ο εμπορικός διευθυντής της M-U ανακοίνωσε τη συμφωνία μαμούθ η οποία θα φέρει τεράστια κεφάλαια στο σύλλογο δήλωσε: «Είναι μια θαυμάσια συμφωνία μακράς πνοής για το Club. Συνεργαζόμαστε εδώ και έξι εβδομάδες και ήδη υπάρχουν θαυμάσιες ιδέες προώθησης που θα είναι επικερδείς και για τις δύο πλευρές χάρη στα 659 εκατομμύρια φίλων μας ανά τον κόσμο».




Από την πλευρά της GM ο αντιπρόεδρος της GM North Alan Batey δήλωσε πολύ περήφανος για τη σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ Chevrolet, Manchester United και των funs του συλλόγου. «Είναι εντυπωσιακά τα στατιστικά της M-U και η συνεργασία μας ελπίζουμε να ξεπεράσει τα στενά πλαίσια της χορηγίας, καθώς το πάθος των πελατών και η πλούσια ιστορία των 100 χρόνων της Chevrolet ταιριάζουν απόλυτα με τα χαρακτηριστικά του συλλόγου», συμπλήρωσε.

Όμως ήδη έχουν αρχίσει να βαρούν «καμπάνες» για τη συμφωνία καθώς οι επικρίσεις για σπατάλη ακούγονται όλο και πιο δυνατά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...