F1: Άτυχη στιγμή ή μεγάλη δόση ειρωνείας

Οι δηλώσεις του Ecclestone προκαλούν

  • -
  • -

Ότι ο Ecclestone γίνεται κάποιες φορές εριστικός το ξέρουμε. Όμως όταν μπλέκει την οικονομική κατάσταση στην χώρα μας με την διεξαγωγή αγώνα F1 στην Ελλάδα, ξεπερνάει τα όρια. Μιλώντας στην The Independent ο Bernie μίλησε για το ποιες χώρες είναι υποψήφιες για κάποιον αγώνα στο μέλλον.

 

Είπε λοιπόν ο Ecclestone : « … μετά από την Ρωσία θέλω να πάω στην Νότια Αφρική και το Μεξικό. Η Ελλάδα κοιτάζει να κάνει και αυτή αγώνα, οι Γερμανοί θα τους δανείσουν κάποια χρήματα». Το μεγάλο αφεντικό της F1 πέρασε από την Ελλάδα στις διακοπές του, αλλά όπως είπε δεν συνάντησε κάποιον ο οποίος να του μετέφερε κάποιο ενδιαφέρον. Οπότε βασίζεται σε δυο σχέδια. Το ένα αυτό στην Χαλανδρίτσα (που δεν υπάρχει εξέλιξη) και το άλλο είναι η μελέτη της ΔΙΕΛΠΙΣ για την περιοχή στο Κερατσίνι (που είναι μια μελέτη). Στον ορίζοντα, σύμφωνα με τα όσα είναι γνωστά σε εμάς, δεν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από επενδυτές για την κατασκευή πίστας ή για την συμμετοχή στην χρηματοδότηση. Είναι πολύ δύσκολο να φανταστούμε ότι ο Bernie μας έχει πραγματικά στην λίστα.

 

Ζητήσαμε διευκρινήσεις από την πλευρά του Ecclestone αλλά δεν πήραμε κάτι. Μιλήσαμε και με τον δημοσιογράφο που πήρε την συνέντευξη ώστε να δούμε εάν πραγματικά υπήρχε κάτι πίσω από την πρόταση αυτή. Μιλήσαμε και με κόσμο από τα paddock. Ξέρετε τι μας είπαν ; «Έλα μωρέ, δεν ξέρεις τον Bernie;», «Πολύ κακόγουστο αστείο …», «Η ειρωνεία είναι μέσα στο ρεπερτόριό του» ήταν κάποιες από τις απαντήσεις που πήραμε. Εάν υπάρχει κάτι να μας το πουν, εάν ήταν μια άτυχη στιγμή, να το δεχτούμε. Ειδάλλως να λείπουν οι ειρωνείες γιατί δεν είναι καθόλου αστείο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...