Η Porsche σχεδιάζει μικρό τετρακίνητο

Πέμπτο μοντέλο, μια κατηγορία κάτω από την Cayenne

  • -
  • -

Στην Στουτγάρδη κάνουν σχέδια για μια νέα πιο προσιτή και τετρακίνητη Porsche, ανακοινώνοντας ότι για να επιτευχθεί ο στόχος των 150.000 αυτοκινήτων την χρονιά, απαιτείται επέκταση της γκάμας. Η δυναμική που έχει αναπτύξει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια με τις Boxster/Cayman, την Cayenne και την νέα Panamera, συνηγορούν προς αυτήν την κατεύθυνση. Παράλληλα δεν μπορεί να παραβλέψει την επιτυχία, του νέου Audi Q5, το οποίο ίσως να προσφέρει και μια έτοιμη πλατφόρμα εξέλιξης.

Πληροφορίες στον γερμανικό τύπο αναφέρουν, ότι σχεδιάζεται και η υλοποίηση του υβριδικού αυτοκινήτου επιδόσεων 918 Spyder. Επίσης στόχος είναι και η δημιουργία μιας χειροποίητης μοναδικής κατασκευής, υψηλών τεχνολογικών καινοτομιών και επιδόσεων, η οποία αναμένεται να κοστίζει περίπου 500.000€, αποτελώντας μοντέλο σημαία των δυνατοτήτων της Porsche.

Η Porsche διατηρεί των αριθμό των πωλήσεων της στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, κυρίως λόγο του ενδιαφέροντος για την νέα Panamera, η οποία κάλυψε την πτώση των πωλήσεων στις υπόλοιπες σειρές. Οι προσδοκίες για την φετινή χρονιά είναι να ξεπεραστεί ο αριθμός των 75.238 αυτοκινήτων της περασμένης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...