Ενοποίηση δικτύων Lancia και Chrysler

Στο πλαίσιο συνεργασίας Fiat-Chrysler

  • -
  • -

Το πρόγραμμα αναδιοργάνωσης και ενοποίησης των δικτύων πωλήσεων της Chrysler και της Lancia μέσα στον Μάιο ανακοίνωσε η Fiat Group Automobiles. Η ενέργεια αυτή αποτελεί το επόμενο βήμα της διαδικασίας ενoποίησης των δραστηριοτήτων της Fiat και της Chrysler στον τομέα των πωλήσεων, η οποία ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2010. Η ενοποίηση αναμένεται να δημιουργήσει ένα νέο δίκτυο διανομής, που θα περιλαμβάνει πάνω από 1.000 σημεία πώλησης σε όλη την Ευρώπη το 2014.

Σύμφωνα με τη Fiat, η διαδικασία αυτή έχει ως στόχο τη δημιουργία σημαντικών συνεργειών με την πλήρη εκμετάλλευση του δυναμικού και των δυνατοτήτων των δύο δικτύων και είναι ένα επιπλέον βήμα προς τη δημιουργία ενός περισσότερο αποτελεσματικού δικτύου πωλήσεων και τη βελτίωση της ποιότητας στη διανομή νέων προϊόντων και ανταλλακτικών και την παροχή υπηρεσιών σέρβις.

Η νέα δομή του δικτύου διανομής θα ταυτοποιηθεί σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες με τη Lancia, εκτός από το Ηνωμένο Βασίλειο όπου η Lancia δεν είναι παρούσα και όπου θα διατηρηθεί η μάρκα Chrysler.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...