Στην Ελλάδα η παγκόσμια δημοσιογραφική παρουσίαση του νέου Duster!

Τη χώρα μας επέλεξε ο Όμιλος Renault για το σημαντικό αυτο γεγονός

  • -
  • -

Την ευκαιρία να αναδείξουμε τις ομορφιές και την ιστορία της χώρας μας σε εκατοντάδες δημοσιογράφους απ’ όλο τον κόσμο θα έχουμε από τα μέσα Νοεμβρίου έως τα τέλη Δεκεμβρίου. Όπως ανακοίνωσε η Teoren Motors AE, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων Dacia, το Groupe Renault επέλεξε την Ελλάδα για την παγκόσμια δημοσιογραφική παρουσίαση του νέου Duster.

Επίκεντρο της εκδήλωσης που θα φιλοξενήσει 500 δημοσιογράφους απ’ όλο τον κόσμο, σταδιακά από τα μέσα Νοεμβρίου έως τα τέλη Δεκεμβρίου, θα είναι η περιοχή γύρω από το Σούνιο, ένα σημείο με φυσική ομορφιά και πλούσια ιστορία. Στο δελτίο Τύπου αναφέρονται ως λόγοι επιλογής της Ελλάδας «οι καλές καιρικές συνθήκες, το φυσικό κάλλος της περιοχής, αλλά και η πολύ καλή πορεία του μοντέλου στην εγχώρια αγορά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ 5 HOT INFO ΤΟΥ ΝΕΟΥ DACIA DUSTER

Από την πλευρά της η Teoren Motors, σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς, έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εξασφαλιστεί η επιλογή της χώρας μας και να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση με τον καλύτερο τρόπο. Σημαντική συμβολή στην ολοκλήρωση των διαδικασιών για την επιλογή της χώρας μας είχε και η ασφαλιστική εταιρεία ΜΙΝΕΤΤΑ η οποία ανέλαβε την ασφάλιση των αυτοκινήτων για τις ανάγκες της εκδήλωσης.

Εξαιρετική ευκαιρία ώστε στο μέλλον η χώρα μας να φιλοξενήσει και άλλες αντίστοιχες εκδηλώσεις χαρακτήρισε την επιλογή του Groupe Renault η Ντένη Θεοχαράκη, Αντιπρόεδρος και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της Teoren Motors. «Είμαστε βέβαιοι ότι η Παγκόσμια Δημοσιογραφική Παρουσίαση του νέου Dacia Duster στην Ελλάδα θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και θα αποτελέσει την απαρχή ώστε η χώρα μας στο μέλλον να βρίσκεται στις πρώτες επιλογές των εταιρειών για αντίστοιχες ενέργειες».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...