Porsche Experience Center στην Καλιφόρνια

Ένα κέντρο ολοκληρωμένης εμπειρίας Porsche με δική του πίστα στην Καλιφόρνια

  • -
  • -

Στο Carlson της Καλιφόρνια άνοιξε το νέο Porsche Experience Center η γερμανική εταιρεία σε μια έκταση 214 στρεμμάτων. Στην εγκατάσταση περιλαμβάνεται και μια πίστα εξάσκησης οδηγών ιδιοκτητών Porsche. Το μήκος της αγγίζει τα 6,6 χιλιόμετρα και έχει οκτώ διαφορετικές χαράξεις, ενώ στις ανέσεις υπάρχει και ένα εστιατόριο.

Αυτοί που θα επισκεφτούν το κέντρο έχουν τη δυνατότητα να ακολουθήσουν ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης 60 λεπτών με δάσκαλο. Μεταξύ των αυτοκινήτων που είναι διαθέσιμα θα βρείτε την Porsche 718 Boxster που μπορείτε να νοικιάσετε για 384 δολάρια, την 911 Turbo ή την 911 GT3 με τιμή 950 δολάρια.

Το νέο Porsche Experience Center στοίχισε στους Γερμανούς 60 εκατομμύρια δολάρια και έρχεται να προστεθεί στο παρόμοιο κέντρο που λειτουργεί στην Ατλάντα, με τις ΗΠΑ να είναι η μόνη χώρα που έχει δύο κέντρα. Εκτός από αυτά τα δύο και το γερμανικό κέντρο υπάρχουν επίσης Experience Center στο Le Mans της Γαλλίας και στην πίστα του Silverstone στην Αγγλία. Τέλος, μια από τις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου, αυτή της Κίνας δεν θα μπορούσε να λείπει από τα πλάνα της Porsche, έχοντας ένα στην Shanghai.

 

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...