Κάτι που ίσως να μην ξέρεις για τον Keanu Reeves (video)

Εκτός από καλός ηθοποιός είναι και λάτρης της ταχύτητας

  • -
  • -

Ο Keanu Reeves έγινε κυρίως γνωστός από το Matrix, κάνοντας «αεροπλανικά» χτυπήματα παρέα με την Trinity και τον Morpheus. Επίσης, είναι γνωστό ότι είναι λάτρης της ταχύτητας και κυρίως των μηχανών, μιας και έχει στο γκαράζ του μοναδικά δίτροχα μοντέλα, που ο ίδιος ρυθμίζει και επεξεργάζεται.

Δεν ήθελε να μείνει όμως μέχρι εκεί, δηλαδή να είναι κάτοχος μοτοσικλέτας και απλά να την οδηγεί, αλλά ήρθε σε επαφή με έναν παλιό του φίλο, τον Gard Hollinger και συνεργάστηκαν, ιδρύοντας την επιχείρηση Arch Motorcycles. Η συγκεκριμένη εταιρεία παράγει την ξεχωριστή KRGT-1, η οποία εφοδιάζεται με μοτέρ 2.032 κ.εκ. και η τιμή εκκίνησης είναι 93.000 δολάρια. Το «μυαλό» της φίρμας, όπως αναφέρει ο Gard είναι ο Keanu και αυτός με τη σειρά του εμπιστεύεται τα χέρια του φίλου του. Όπως έγινε και όταν ο Reeves εμπιστεύτηκε την Harley Davidson το 2007 στον Hollinger. Τότε γεννήθηκε και η ιδέα της εταιρείας, αφού και οι δύο θέλησαν να κατασκευάσουν κάτι εντελώς καινούργιο, που θα ήταν εξαιρετικό να το καβαλάς και να ευχαριστιέσαι τη διαδρομή.

Μετά από αρκετή εργασία, οι δυο τους ξεκίνησαν την εταιρεία το 2014 και μέχρι σήμερα έχουν πουλήσει αρκετές KRGT-1. Τα επόμενα χρόνια σχεδιάζουν να φτάσουν την παραγωγή των 30 μοτοσικλετών ετησίως, ώστε να εκπληρώσουν την απαιτούμενη ζήτηση.

Γιατί όμως οι μοτοσικλέτες αυτές είναι τόσο ακριβές; Επειδή είναι χειροποίητες και χρησιμοποιούν πάνω από 200 διαφορετικά εξαρτήματα, που συναρμολογούνται ώστε να συναντούν να γούστα του υποψήφιου αγοραστή. Ο 2λιτρος κινητήρας έχει την απόδοση των 120 ίππων και συνδυάζεται με 6άρι κιβώτιο ταχυτήτων. Τέλος, ανθρακόνημα χρησιμοποιείται για την κατασκευή των τροχών και ο σκελετός είναι από αλουμίνιο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...