Έρχεται το νέο Fiat Fiorino

Με πιο καθαρούς κινητήρες και φρέσκια σχεδίαση έρχεται το νέο επαγγελματικό της Fiat

  • -
  • -

Η τρίτη γενιά του Fiorino παρουσιάστηκε το 2007 και μετά από εννέα χρόνια στην αγορά και περισσότερες από 370.000 πωλήσεις, το μικρό ιταλικό van ανανεώνεται. Χωρίς μεγάλες αλλαγές στον αισθητικό τομέα μοιάζει αρκετά στον προκάτοχό του. Αξιοσημείωτες αλλαγές είναι αυτές στον προφυλακτήρα, το εμπρός μέρος και τα φωτιστικά σώματα.

Στο εσωτερικό συναντάμε νέο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, αναβαθμισμένα γραφικά στον πίνακα οργάνων και μια νέα οθόνη αφής πέντε ιντσών με σύστημα infotainment που περιλαμβάνει Bluetooth, πλοήγηση και radio DAB.

Οι σημαντικότερες αλλαγές είναι πιο καλά κρυμμένες και αφορούν τους κινητήρες, οι οποίοι στο σύνολό τους πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ρύπων Euro 6. Όπως και στην προηγούμενη γενιά, o diesel 1.3 MultiJet II θα είναι διαθέσιμος σε δύο εκδόσεις ισχύος με 80 και 95 ίππους αντίστοιχα. Με αρκετά νέα για το μοντέλο συστήματα «οικονομίας» έχει μέση κατανάλωση 3,8 lt/100 km και εκπομπές CO2 100 gr/km.

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητας επιλογής ατμοσφαιρικού κινητήρα βενζίνης με χωρητικότητα 1,4 λίτρων και απόδοση 77 ίππων. Όλες οι εκδόσεις θα εφοδιάζονται με τα συστήματα ασφάλειας που είχε και ο προκάτοχος του νέου Fiat Fiorino, όπως ABS με EBD, σύστημα ευστάθειας ESC με ASR, υποβοήθηση εκκίνησης σε ανηφόρα Hill Assist, αερόσακους μετωπικούς και πλευρικούς και τέλος αισθητήρες παρκαρίσματος.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...