Porsche: Τώρα και με… ξύλινη επένδυση!

Για πρώτη φορά η γερμανική εταιρεία προσφέρει και την επιλογή της ξύλινης επένδυσης

  • -
  • -

Μόλις την Παρασκευή ο Κώστας Λούβαρης μου είπε ότι μέχρι σήμερα η Porsche δεν είχε χρησιμοποιήσει στην καμπίνα της ξύλινη επένδυση. Μήπως άκουσε τη συζήτησή μας η γερμανική φίρμα; Η Porsche Exclusive ανακοίνωσε σχεδόν μία μέρα μετά ότι μπορεί ο υποψήφιος αγοραστής να εξατομικεύσει την νέα 911 με αρκετές πινελιές, οι οποίες θα αναδείξουν το γούστο του ιδιοκτήτη της.

Η Porsche παρουσίασε μία 911 Carrera S Cabriolet, η οποία έχει φορτωθεί με αρκετά νέα «καλούδια» όπως είναι η νέα εξωτερική μαύρη απόχρωση, τα κόκκινα καπάκια των δαγκάνων και οι 20 ιντσών ζάντες αλουμινίου. Στο εσωτερικό συναντάμε για πρώτη φορά ξύλινη επένδυση στο ταμπλό και στη στεφάνη του τιμονιού, στην κεντρική κονσόλα ανάμεσα στον οδηγό και συνοδηγό, καθώς και στην ταπετσαρία της πόρτας.

Η Porsche Exclusive ασχολείται αποκλειστικά για το αισθητικό κομμάτι του αυτοκινήτου, αφήνοντας… ήσυχο το μηχανολογικό τμήμα. Έτσι, κάτω από το καπό της «ανοιχτής» 911 βρίσκεται ο bi-turbo 3λιτρος 6κύλινδρος κινητήρας των 420 ίππων και 500 Nm ροπής. Η ροπή μεταφέρεται στους πίσω τροχού και το μοτέρ συνδυάζεται στάνταρ με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 7 σχέσεων ή προαιρετικά με το αυτόματο PDK (διπλού συμπλέκτη) 7 σχέσεων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...