Ford F-150 Raptor SuperCrew: Το θηρίο (video)

Την επιβατική έκδοση του F-150 Raptor που είδαμε πέρυσι παρουσίασε, ξανά στο Detroit, η Ford

  • -
  • -

Στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Detroit παρουσιάστηκε η κορυφαία και άγρια έκδοση του αμερικάνικου ονείρου πάνω σε ρόδες. Πρόκειται για το γνωστό F-150 Raptor SuperCrew, στην πιο πρακτική του εκδοχή, αλλά με τις ίδιες σχεδιαστικές πινελιές που το καθιστούν άκρως επιθετικό.

Προφυλακτήρες με μεγάλες εισαγωγές και προστατευτικά, διπλές εξατμίσεις, ζάντες ελαφρού κράματος 17 ιντσών με ελαστικά BFGoodrich All-Terrain. Στο εσωτερικό έχει διατηρηθεί η αρχιτεκτονική σχεδίασης, με τη διαφορά να εστιάζεται στο πίσω μέρος, όπου οι θέσεις για τους επιβάτες είναι πιο ευρύχωρες, με περισσότερο χώρο για τα πόδια τους και πιο εύκολη πρόσβαση.

Για την κίνηση φροντίζει ένα σύγχρονο V6 μοτέρ 3.5 EcoBoost, με απόδοση πάνω από 400 ίππους, με τη μετάδοση να περνά σε όλους τους τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων 10 σχέσεων. Για τη σωστή κατανομή της ροπής στους τροχούς, το Raptor έχει ένα νέο σύστημα ελέγχου με έξι διαφορετικές λειτουργίες. Πιο συγκεκριμένα έχει ένα για καθημερινή χρήση, για επιδόσεις, για βροχή, χιόνι και πάγο, για λάσπη και αμμώδεις διαδρομές, για γρήγορη οδήγηση σε άμμο και τέλος, αργό για σκαρφάλωμα σε… βράχους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...