Νέο Land Rover Defender το 2018

Εντελώς νέο Defender έρχεται μέσα στο 2018 με την παραγωγή του να ξεκινά τον αμέσως επόμενο χρόνο

  • -
  • -

Μετά από πολλές δεκαετίες επιτυχημένες πορείας, ένα από τα πλέον εμβληματικά μοντέλα περνάει στην ιστορία. Ο λόγος για το Land Rover Defender, το οποίο περνάει στην ιστορία και τη θέση του, σύμφωνα με δηλώσεις του διευθυντή της εταιρείας Gerry McGovern, θα πάρει ένα εντελώς νέο μοντέλο.

Αυτό δεν θα έχει καμία σχέση με τα πρωτότυπα μοντέλα που τα τελευταία χρόνια έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αλλά θα αποτελεί μια συνέχεια του μοντέλου που τόσο αγαπήθηκε από τον κόσμο. Δεν θα είναι τόσο σκληροπυρηνικό, ενώ θα διαθέτει περισσότερη πολυτέλεια και άνεση, για να προσεγγίσει ένα νέο αγοραστικό κοινό.

Στόχος της εταιρείας είναι να αυξήσει σημαντικά τις πωλήσεις του μοντέλου, φτάνοντας τις 100.000 ετησίως. Όπλο σε αυτή την προσπάθεια θα αποτελέσει η ποικιλία στη γκάμα των αμαξωμάτων που θα διαθέτει το νέο Defender. Πιο συγκεκριμένα θα διατίθεται σε πέντε εκδόσεις, δυο 2θυρες, μια 5θυρη με μακρύ μεταξόνιο και δυο pick-up με δυο και τέσσερις πόρτες.

Το Defender αποσύρεται επίσημα από την κυκλοφορία τον επόμενο μήνα, ενώ η νέα γενιά του αναμένεται να παρουσιαστεί το 2018 και να κυκλοφορήσει το 2019. Όσον αφορά τη γκάμα, αναμένεται να τοποθετηθεί πάνω από Discovery και κάτω από το πολυτελές Range Rover.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...