Subaru Viziv: Ο προπομπός του νέου Forester

Γκαζώνει η Subaru για τον διάδοχο του Forester με ένα concept κοντά στην παραγωγή

  • -
  • -

Από το 2013 η Subaru παρουσιάζει μια σπουδή σε ένα SUV, με την ονομασία Viziv. Σήμερα, δυο χρόνια μετά, στην τρίτη γενιά του πλέον, το Viziv με τα διακριτικά Future, μοιάζει πιο κοντά στο παρόν από κάθε άλλη φορά, δείχνοντας ουσιαστικά το νέο Forester.

Σχεδιασμένο και εξελιγμένο εξ ολοκλήρου μέσα στη Subaru, χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία της εταιρείας, η οποία περιλαμβάνει το EyeSight με στοιχεία αυτόματης οδήγησης και αυτόματου παρκαρίσματος.

Το νέο crossover της ιαπωνικής φίρμας θα πατά στη νέα πλατφόρμα Subaru Global Platform και θα παίρνει κίνηση από ένα υβριδικό σύστημα. Αυτό θα βασίζεται στη νέα γενιά των μικρών τούρμπο boxer κινητήρων, που θα στέλνει τη δύναμη στους εμπρός τροχούς και θα συνδυάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ το οποίο θα στέλνει την κίνηση πίσω.

Έτσι λοιπόν θα λειτουργεί το αναβαθμισμένο σύστημα τετρακίνησης symmetrical all-wheel drive, με τη συνηθισμένη διάταξη, με το κεντρικό διαφορικό να αλλάζει, απελευθερώνοντας έτσι περισσότερο χώρο στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, χάρη στο πιο επίπεδο πάτωμα.

Τέλος, η Subaru ακόμα δεν έχει ανακοινώσει, πότε και αν το Viziv Future Concept θα περάσει τη γραμμή παραγωγής, αλλά αυτό θα γίνει πιο ξεκάθαρο τον επόμενο χρόνο ή το αργότερο μέσα στο 2017.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...