Αυτή είναι η νέα BMW X4 M40i

3λιτρο turbo μοτέρ με 360 ίππους

  • -
  • -

Μετά την πρόσφατη διαρροή, ήταν θέμα ωρών η BMW να παρουσιάσει επίσημα το ισχυρότερο Χ4, το οποίο ονομάζει Μ40i. Όπως έχουμε αναφέρει, η νέα X4 M40i εφοδιάζεται με 6κύλινδρο σε σειρά 3λιτρο turbo κινητήρα απόδοσης 360 ίππων και 465 Nm ροπής. Χάρη σε αυτή την δυνατή «καρδιά» το γερμανικό SUV επιτυγχάνει σε 4,9 sec τα 0-100 km/h, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h.

Εμφανισιακά δεν έχουμε ιδιαίτερες αλλαγές, εκτός από μικρές «γραφιστικές» πινελιές στον εμπρός προφυλακτήρα, στους εξωτερικούς καθρέφτες που είναι σε γκρι απόχρωση και ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών. Επίσης, στο πίσω μέρος βλέπουμε και τις διπλές απολήξεις της σπορ εξάτμισης. Το εσωτερικό του ακολουθεί τη σπορ φιλοσοφία με τους Βαυαρούς να επιλέγουν δερμάτινο Μ σπορ τιμόνι, Μ λεβιέ ταχυτήτων και σπορ καθίσματα για το δυνατό Χ4.

Επιπρόσθετες αναβαθμίσεις σε σχέση με τις απλές Χ4 είναι οι σπορ αναρτήσεις, καθώς και το σύστημα xDrive, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει και εν μέρει ως πισωκίνητο και η επιλογή Performance Control αυξάνει την ασφάλεια και την οδηγική απόλαυση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...